Головна » 2013 » Грудень » 19 » «Влада повністю контролює економічну ситуацію в Україні»
12:55
«Влада повністю контролює економічну ситуацію в Україні»
Голова Київської ОДА Анатолій Присяжнюк під час зустрічі з колективом Київського картонно-паперового комбінату сказав, що влада повністю контролює економічну ситуацію в Україні. Прикладом цього – є домовленості у сфері торговельно-економічних відносин нашої країни з Російською федерацією, які було досягнуто під час візиту Президента України Віктора Януковича у Росії. 

Втім найбільш ваговим результатом цієї зустрічі є зменшення ціни на газ для України. Адже упродовж останніх 3,5 років Україна сплачувала невиправдано високу ціну на блакитне паливо. Досягнуті домовленості нашої держави з сусідом, в першу чергу - це покращення для всієї держави. 

Владі вдалося підписати низку угод із східним партнером, які мають забезпечити стабільність для української економіки. Крім того, дані домовленості жодним чином не впливають на зміну зовнішньополітичного курсу обраного Україною. Президент України Віктор Янукович неодноразово наголошував, що наша держава вже давно визначилася із пріоритетами зовнішньої політики, необхідно лише час стабільності, для підписання угоди про асоціації з ЄС. 

Наразі Україна в досить непростій ситуації з погляду економіки, оскільки відновлення потребує значна кількість підприємств, а відповідно збереження робочих місць для населення. Тому фактично неодмінною вимогою часу для нас стало підписання низки угод у сфері відновлення та покращення торгівельно-економічних відносин, розвитку інновацій та відновлення будівництва авіа та суднобудування, у свою чергу це слугуватиме запорукою для подальшого розвитку держави.
Переглядів: 383 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus