Головна » 2013 » Грудень » 10

Уряд має прискорити роботу

Уряд має прискорити роботу

Президент України Віктор Янукович доручив Уряду прискорити роботу щодо мінімізації ризиків у разі підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. 


«Ризики, які є для нашої економіки, нам їх потрібно мінімізувати. Процес повинен бути прозорий за участі товаровиробників, щоб усі собі чітко уявляли, яке майбутнє. Як тільки ми знайдемо порозуміння і буде досягнуто такий компроміс - підпис буде стояти», - сказав Глава держави під час зустрічі з Президентами Леонідом Кравчуком, Леонідом Кучмою та Віктором Ющенком. 

10.12.2013

Дії на Майдані мають отримати справедливу оцінку

Дії на Майдані мають отримати справедливу оцінку

Усім правопорушенням під час останніх подій слід дати справедливу оцінку. На цьому наголосив Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з Президентами Леонідом Кравчуком, Леонідом Кучмою та Віктором Ющенком. 


«Правопорушенням, які були допущені з двох сторін на Майдані, треба дати справедливу оцінку», - сказав Глава держави. 

Він зазначив, що сьогодні триває робота з виявлення правопорушників як з боку протестувальників, так і з боку правоохоронців. «У цьому треба обов’язково розібра ... Читати далі »

10.12.2013

Анатолій Присяжнюк провів апаратну нараду

Анатолій Присяжнюк провів апаратну нараду

Голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк провів апаратну нараду, в якій взяли участь заступники голови облдержадміністрації та обласної ради, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації. 


Під час наради розглядалися питання реалізації в регіоні завдань Президента України щодо стимулювання підвищення зайнятості населення, створення нових робочих місць, а також суспільно-політичну ситуацію. 

Сьогодні одним з пріоритетних напрямків роботи обласної служби з ... Читати далі »

10.12.2013

На Київщині навчальні заклади опалюються без газу

На Київщині навчальні заклади опалюються без газу

Голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк ознайомився з другим пілотним проектом із застосуванням енергозберігаючих технологій в загальноосвітній школі села Яблуневе Баришівського району. 


Спільно з Академією наук України у ЗОШ було встановлено та впроваджено електричні батареї. На виконання доручення Президента України щодо зменшення на 50% використання газу в системах опалення та з метою підвищення ефективності використання енергоносіїв в Київському регіоні проводиться робота щодо скорочення споживання природного газу всіма категоріями споживачів та впровадження енергоефективних заходів у першу чергу на підприємствах житл ... Читати далі »

10.12.2013