Головна » 2013 » Грудень » 03

Найближчим часом у Брюсселі відбудуться переговори

Найближчим часом у Брюсселі відбудуться переговори

Найближчим часом Україна проведе переговори з представниками Європейського Союзу щодо умов підписання Угоди про асоціацію. Про це Президент України Віктор Янукович повідомив під час інтерв’ю журналістам українських телеканалів. 


Глава держави повідомив, що сьогодні мав телефонну розмову з Президентом Єврокомісії Жозе Мануелем Баррозу, під час якої було досягнуто домовленості про візит української робочої групи до Брюсселя для продовження обговорення умов підписання Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі з ЄС. «За домовленістю готуємо таку робочу групу, яка поїде в Брюссель, і ... Читати далі »

03.12.2013

«Кожну хвилину подій на Майдані ретельно розслідують»

«Кожну хвилину подій на Майдані ретельно розслідують»

На виконання доручення Президента України Генеральною прокуратурою України розпочато перевірку всіх обставин подій на Майдані Незалежності у м. Києві в ніч з 29 на 30 листопада 2013 року. 


Про це, зокрема, йшлося на нараді під головуванням Генерального прокурора Віктора Пшонки та за участі міністра внутрішніх справ, Голови Служби безпеки, заступників Генерального прокурора і керівників окремих структурних підрозділів Генеральної прокуратури України. 

За словами Віктора Пшонки, мирні акції не ... Читати далі »

03.12.2013