Головна » 2013 » Листопад » 22

Яскраві приклади вдалого вирішення питань

Яскраві приклади вдалого вирішення питань

Україна, як незалежна держава, в геополітичному контексті є дуже молодою державою. Але авторитет у Європі і в світі щодо вибудови системи захисту конституційних прав і свобод дітей вона завойовувала чітко і послідовно.

 
Беззаперечна істина, що діти є майбутнім кожної держави, кожного суспільства, лише актуалізує значення якості умов життєдіяльності і розвитку дітей, в контексті яких можна судити про перспективи подальшого існування і розвитку будь-якого регіону. 

Суспільна мораль сьогодення яскр ... Читати далі »

22.11.2013

Рік дитячої творчості: районні досягнення

Рік дитячої творчості: районні досягнення

22 листопада у великому залі адміністративного будинку у м. Вишгороді під керівництвом голови Вишгородської райдержадміністрації О.Приходька та за участі голови районної ради О.Носаля відбулась оперативна нарада. 


Участь у заході взяли заступники голови райдержадміністрації та керівник апарату райдержадміністрації, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники районної ради, депутатського корпусу, голови виконавчих комітетів місцевих рад району, керівники правоохоронних органів, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, комунальних підприємств району, автотранспортних підприємств, які надають посл ... Читати далі »

22.11.2013