Головна » 2013 » Листопад » 20

"Україна належить до країн з ..."

Україна належить до країн з достатньо високим рівнем забезпечення прав дитини. Про це сказала голова Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Юкіе Мокуо під час спільної прес-конференції з Уповноваженим Президента України з прав дитини Юрієм Павленком до Дня спільних дій в інтересах дітей - Дня прийняття Конвенції ООН про права дитини, який у світі відзначається 20 листопада. 

 
«Дивлячись на всі ті високі зобов’язання щодо захисту прав дітей, які взяла на себе Адміністрація Президента України, Кабінет Міністрів України, ми констатуємо той факт, що питання захисту прав дитини в Україні справді на високому рівні. Це дуже хороша новина», - наголосила голова Ю ... Читати далі »

Відкриття Інтернет-центру

Відкриття Інтернет-центру

Президентом України В.Ф.Януковичем нинішній рік проголошено роком нових соціальних ініціатив «Діти – майбутнє України», що спрямовані на всебічну підтримку та розвиток дітей. У сучасних умовах на Вишгородщині особливого значення набуває підтримка обдарованих дітей. 


Зацікавити дитину, сприяти її розвиткові, заохотити до самореалізації, до творчості ― стратегічне завдання кожного суспільства. Важливим завданням є виявлення та розвиток здібностей і талантів дітей через максимальне їх охоплення позашкільною освітою, особливо в сільській місцевості, створення належних умов для навчання і виховання обдарованої молоді. 
20.11.2013