Головна » 2013 » Жовтень » 17

Майстерня соціальної роботи

Майстерня соціальної роботи

17 жовтня у Новопетрівському сільському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулась майстерня соціальної роботи: охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення, раннього виявлення проблемних сімей та вчасного надання їм підтримки. 


Участь у заході взяли заступник голови Київської облдержадміністрації Т.Подашевська, заступник голови Вишгородської райдержадміністрації В.Духота, начальник Київської обласної служби у справах дітей та сім’ї С.Андріяш, голова Новопетрівської сільської ради Р.Старенький, директор Київського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Л.Ніколаєнко, в.о. директ ... Читати далі »

17.10.2013

Оголошення

Оголошення

19 жовтня 2013 року о 12:00, у місті Вишгород на набережній імені С. Поташника за підтримки голови Київської обласної державної адміністрації А.Й.Присяжнюка відбудеться фестиваль духовної музики і піснеспіву «Один Бог, один народ, одна Україна». 


Мета заходу – сприяння духовному відродженню нації, утвердженню морально-етичних цінностей у суспільстві та гармонізація державно-церковних відносин. Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до фестивалю.

17.10.2013

Місцева влада має бути ефективною

Місцева влада має бути ефективною

Президент України Віктор Янукович вважає за необхідне розглянути питання ефективності діяльності керівників місцевих органів влади. 


«Найближчим часом ми будемо підбивати підсумки регіонів за цей рік. Ми обговоримо це питання у вузькому колі, у нас є багато претензій до голів обласних державних адміністрацій, по окремим є дуже негативні висновки, і це окрема розмова, і вона буде найближчим часом», - сказав Глава держави під час виїзного засідання Ради регіонів. 

Нагадаємо, захід пройшов 16 ж ... Читати далі »

17.10.2013