Головна » 2013 » Жовтень » 17 » Майстерня соціальної роботи
16:30
Майстерня соціальної роботи
17 жовтня у Новопетрівському сільському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулась майстерня соціальної роботи: охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення, раннього виявлення проблемних сімей та вчасного надання їм підтримки. 

Участь у заході взяли заступник голови Київської облдержадміністрації Т.Подашевська, заступник голови Вишгородської райдержадміністрації В.Духота, начальник Київської обласної служби у справах дітей та сім’ї С.Андріяш, голова Новопетрівської сільської ради Р.Старенький, директор Київського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Л.Ніколаєнко, в.о. директора Вишгородського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді С.Ворвинець, директор Новопетрівського сільського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді І.Правдива, працівники центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, ЗМІ. 

Учасники зібрання ознайомились з організацією роботи Новопетрівського сільського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 

Присутніми розглянуто питання реалізації соціальних ініціатив Президента України щодо охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення, раннього виявлення проблемних сімей та вчасного надання їм підтримки. 

Під час роботи майстерні проаналізовано питання новаторських підходів до вирішення соціальних проблем. 

— За останній час у всіх ланках системи органів соціального захисту Київщини відбулися значні зміни. Адже нині в співпраці з волонтерами, соціальними працівниками центрів у справах сімї, дітей та молоді, управліннями соціального захисту населення райдержадміністрацій ми намагаємося не чекати, доки люди до нас прийдуть за допомогою, а самі виявляємо сім’ї, котрі її потребують. Саме це на сьогодні є головним спрямуванням реформування соціальної політики – одного з пріоритетних напрямків діяльності Уряду та Президента держави. Життя поставило завдання: створити такий механізм соціального захисту, який міг би мобільно реагувати на зміни обставин, забезпечувати оперативне і оптимальне розв’язання проблем. І Київська область з цим завданням успішно справляється. Наразі Київщина - регіон новаторських підходів до вирішення соціальних проблем, — підкреслила заступник голови Київської облдержадміністрації Т.Подашевська.
Переглядів: 609 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus