Головна » 2013 » Жовтень » 15

Розвиток рибної галузі

Розвиток рибної галузі

З метою виконання доручень глави держави щодо створення комфортного бізнес- середовища та сприятливих умов для розвитку різних галузей економіки 15 жовтня у приміщенні адміністративного будинку у м. Вишгороді відбулась робоча зустріч голови райдержадміністрації О.Приходька з представниками підприємств та підприємцями, які займаються розведенням та виловом риби на території району. 


Участь у заході взяли перший заступник голови райдержадміністрації В.Савенок, заступник начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації В.Хом’ячук, начальник управління ветеринарної медицини Ю.Ротаєнко, представники управління Держземагенст ... Читати далі »

15.10.2013

На Київщині відбулася міжнародна ярмарка “Дари Київщини”

На Київщині відбулася міжнародна ярмарка “Дари Київщини”

За участю українських та грецьких виробників сільськогосподарської продукції на оптовому ринку "Столичний” відбулося відкриття І-го Міжнародного ярмарку-фестивалю "Дари Київщини”. 

 
Як повідомив голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк, завдяки реалізації економічних реформ Президента України, область сьогодні займає одне з перших місць серед регіонів за рівнем соціально-економічному розвитку, а також є лідером із залучення інвестицій. 
 
- Зусилля влади спрямовані на створення сприятливого інвестиційного клімату, що дає можливість зміцнити міжрегіональне ... Читати далі »