Головна » 2013 » Жовтень » 15 » Розвиток рибної галузі
10:07
Розвиток рибної галузі
З метою виконання доручень глави держави щодо створення комфортного бізнес- середовища та сприятливих умов для розвитку різних галузей економіки 15 жовтня у приміщенні адміністративного будинку у м. Вишгороді відбулась робоча зустріч голови райдержадміністрації О.Приходька з представниками підприємств та підприємцями, які займаються розведенням та виловом риби на території району. 

Участь у заході взяли перший заступник голови райдержадміністрації В.Савенок, заступник начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації В.Хом’ячук, начальник управління ветеринарної медицини Ю.Ротаєнко, представники управління Держземагенства у Вишгородському районі, начальник Вишгородського міжрайонного управління Головного управління Держсанепідемслужби у Київській області І.Кобилевська, начальник Вишгородської ОДПІ В.Тищенко, головний архітектор Вишгородського району Д.Ликов, підприємств та підприємці, які займаються розведенням та виловом риби на території району. 

Учасники зібрання розглянули питання про стан розвитку рибної галузі у Вишгородському районі, обговорили питання створення сприятливих умов для розвитку галузі, при цьому, враховуючи потреби населення району у рибній продукції, та забезпечити виготовлення якісної продукції, яка відповідатиме ветеринарним та санітарно- епідеміологічним вимогам. 

Також учасниками зустрічі наголошено на необхідності відновлення рибних ресурсів, а саме, своєчасному зарибленню Київського водосховища та інших водойм району. 

Під час зустрічі обговорено питання забезпечення документального супроводження продуктів вилову риби на території району.
Переглядів: 481 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus