Головна » 2013 » Жовтень » 15 » На Київщині відбулася міжнародна ярмарка “Дари Київщини”
10:05
На Київщині відбулася міжнародна ярмарка “Дари Київщини”

За участю українських та грецьких виробників сільськогосподарської продукції на оптовому ринку "Столичний” відбулося відкриття І-го Міжнародного ярмарку-фестивалю "Дари Київщини”. 

 
Як повідомив голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк, завдяки реалізації економічних реформ Президента України, область сьогодні займає одне з перших місць серед регіонів за рівнем соціально-економічному розвитку, а також є лідером із залучення інвестицій. 
 
- Зусилля влади спрямовані на створення сприятливого інвестиційного клімату, що дає можливість зміцнити міжрегіональне та міжнародне співробітництво, - зазначив Анатолій Присяжнюк. - Ми зацікавлені у розширення інвестиційної привабливості регіону, а також у налагоджені плідної співпраці з широкими колами представників бізнесу та інвесторів, адже лише порозуміння між владою та бізнесом дозволить нам відновити та розбудувати потужний сектор економіки. 
 
Також голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк наголосив, що проведення таких ярмарків стане традиційним на Київщині. 
 
- Ми хочемо зробити проведення подібних ярмарків на Київщині альтернативою до "Сорочинської ярмарки”, - повідомив Анатолій Присяжнюк. - Сьогодні одне з пріоритетних завдань влади полягає у створенні зручних умов купівлі-продажу для товаровиробників та споживачів. 
 
Вцілому захід відвідали понад 6 тисяч людей з міста Києва та області, які були позитивно вражені організацією фестивалю, проведеними конкурсами та безперечно цінами, які були представлені виробниками.
Категорія: Київщина | Переглядів: 450 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus