Головна » 2013 » Вересень » 05

Європейська інтеграція та стратегічна співпраця

Європейська інтеграція та стратегічна співпраця

Днями до Борисполя завітав радник Президента України Володимир Зубанов, який провів зустріч з громадою в актовій залі міськради. Тема зустрічі стосувалася результатів реалізації програм Президента України. 


У своєму зверненні Володимир Зубанов зазначив, що Україна протистоїть тиску світової кризи і дбає про підвищення добробуту громадян. Радник Глави держави детально зупинився на перспективах гуманітарної політики та на євроінтеграційних процесах України. Зокрема він наголосив, що підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом є пріоритетним завданням для нашої держави. 
05.09.2013

«Київщина без окраїн»

«Київщина без окраїн»

Іванківщина та Полісся першими відчули дієвість програми «Київщина без окраїн». Про це сказав голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк під час робочого візиту до Іванківського та Поліського районів. 

 
За його словами, Україна зберегла макроекономічну стабільність, і Київщина є одним із лідерів щодо соціально-економічного розвитку в державі. Доручення Президента стимулюють обласну владу до створення сприятливих умов для ведення бізнесу у віддалених районах, нових робочих місць, відкриття підприємств, забезпечення населення якісною та доступною освітою, медициною, будівництва будинків культури та бібліотек.