Головна » 2013 » Липень » 16

Сі Бриз-2013

Сі Бриз-2013

Визначені підрозділи українсько-американського навчання "Сі Бриз-2013” із запрошенням представників флотів інших країн провели практичні заняття зі стрибків з парашутом і подальшого виконання тактичних завдань. 


За словами керівника стрибків заступника командира 1-го Феодосійського окремого батальйону морської піхоти ВМС ЗС України майора Ігоря Харченка, у заняттях взяли участь розвідувальний взвод батальйону та аеромобільний взвод 79-ї Миколаївської окремої високомобільної бригади. 

За попе ... Читати далі »

16.07.2013

Експерти ЮНКТАД

Експерти ЮНКТАД

У м. Женева (Швейцарська Конфедерація) делегація Антимонопольного комітету України під керівництвом першого заступника Голови Комітету Рафаеля Кузьміна в рамках Тринадцятої сесії Міжурядової групи експертів з конкурентного законодавства та політики взяла участь у презентації експертного Огляду конкурентного законодавства та політики України. 


Огляд конкурентного права та політики України (Voluntary peer review of competition law and policy: Ukraine) було здійснено в межах проекту Конференції ООН з торгівлі та розвитку (ЮНКТАД) щодо надання Україні технічної допомоги за Програмою партнерства Уряду України та ООН на 2012 – 2016 роки. < ... Читати далі »

16.07.2013

Електронний проїздний документ

Електронний проїздний документ

Послугою електронного проїзного документа на поїзди Інтерсіті + уже скористалися понад 50 тис. пасажирів. 


Перевага її у тому, що ті, хто купують квитки у режимі on-line через Інтернет на сайті http://booking.uz.gov.ua, самостійно за допомогою звичайного принтера роздруковують посадочний документ, із яким прямують на посадку безпосередньо у поїзд, тобто пасажирам Інтерсіті+ не потрібно звертатися у касу, щоб обміняти свій посадочний документ на паперовий квиток на бланку встановленого зразка, як це зараз відбувається з Інтернет-квитками. У цьому відмінність електронних посадочних документів, які економлять час пасажира і не потребують зве ... Читати далі »

16.07.2013

Електронні касові стрічки

Електронні касові стрічки

Президент України Віктор Янукович підписав Закон України №357-VII, яким внесено зміни до терміну настання відповідальності за неподання електронної звітності. 


Згідно із законом, фінансова відповідальність настає з 1 січня 2014 року. До цього часу за неподання електронної звітності платників, які використовують касові апарати, не штрафуватимуть. 

Нагадаємо, що з 2013 року користувачі касової техніки повинні звітувати до органів Міндоходів в електронному вигляді. Саме для цього реєстратори ро ... Читати далі »

16.07.2013

Звернення Президента до Українського народу

Звернення Президента до Українського народу

Звернення Президента до Українського народу з нагоди 23-ї річниці від дня прийняття Декларації про державний суверенітет України.


Дорогі співвітчизники! 

Сьогодні ми відзначаємо 23-ю річницю від дня прийняття Декларації про державний суверенітет України. 

Цей документ започаткував сучасний етап українського державотворення, став переломною віхою в історії нашого народу. 

Ухвалення Декларації є яскр ... Читати далі »

16.07.2013

Доручення президента України

Доручення президента України

Президент України Віктор Янукович вважає неприпустимим стан справ, що склався у сфері дорожнього будівництва, зокрема стосовно якості автомобільних доріг загального користування та вулиць і доріг комунальної власності. 

На думку Глави держави, настав час запровадити нові підходи у цій сфері та провести її кардинальне реформування. 

У зв'язку з цим, з метою підвищення ефективності функціонування дорожнього господарства, забезпечення вирішення невідкладних питань, пов'язаних із ремонтом автомобільних доріг, Президент дав відповідне доручення Кабінету Міністрів та місцевим органам ... Читати далі »

16.07.2013

Розпочато будівництво третього Льодового Палацу спорту

Розпочато будівництво третього Льодового Палацу спорту

Сьогодні голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк взяв участь в урочистому закладанні капсули зі зверненням до майбутніх поколінь на місці забудови Льодового Палацу спорту міста Богуслав. 


За словами губернатора, ця подія є свідченням успішного виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича щодо популяризації здорового способу життя серед дітей та молоді, впровадження новітніх форм організації змістовного дозвілля юнацтва, активного сімейного відпочинку, розвитку масового фізкультурного руху та залучення широких верств населення до занять спортом. 
16.07.2013