Головна » 2013 » Липень » 08

Розвиток малого і середнього бізнесу

Розвиток малого і середнього бізнесу

На Київщині обговорили питання розвитку малого і середнього бізнесу. 


На Київщині відбулося засідання круглого столу «Проблеми та перспективи розвитку бізнесу в регіоні». Круглий стіл, який зібрав близько 60 підприємців, представників правоохоронних та дозвільних органів, іноземних представництв та посольств, інвесторів пройшов під головуванням очільника області Анатолія Присяжнюка. 

Було відзначено, що розвиток малого і середнього підприємництва створює сприятливі умови для оздоровлення еко ... Читати далі »

08.07.2013

Створена комісія по перевірці звернень підприємців

Створена комісія по перевірці звернень підприємців

На Київщині створена комісія, яка буде перевіряти факти звернень підприємців, щодо невмотивованих та повторних перевірок 


У своєму зверненні до представників правоохоронних та дозвільних органів під час проведення круглого столу «Проблеми та перспективи розвитку бізнесу в регіоні» голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк зазначив, що пріоритетним завданням, яке сьогодні ставить Президент України є оптимізація дозвільної системи у сфері господарської діяльності, зняття штучних адміністративних бар’єрів та створення ефективної системи правового захисту проектів малого і середнього підприємництва. 
08.07.2013

Електронний документообіг дозвільних центрів

Електронний документообіг дозвільних центрів

На Київщині буде завершено систему електронного документообігу дозвільних центрів. 

В області функціонує 38 дозвільних центрів, в яких працюють 53 державних адміністратори, що забезпечують у повному обсязі виконання вимог Закону України „Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності”: проведення консультування суб’єктів господарювання, прийом заяв та видачу документів дозвільного характеру за принципом „єдиного вікна”. Про це повідомив голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк під час круглого столу «Проблеми та перспективи розвитку бізнесу в регіон ... Читати далі »

08.07.2013