Головна » 2013 » Липень » 8 » Створена комісія по перевірці звернень підприємців
12:10
Створена комісія по перевірці звернень підприємців
На Київщині створена комісія, яка буде перевіряти факти звернень підприємців, щодо невмотивованих та повторних перевірок 

У своєму зверненні до представників правоохоронних та дозвільних органів під час проведення круглого столу «Проблеми та перспективи розвитку бізнесу в регіоні» голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк зазначив, що пріоритетним завданням, яке сьогодні ставить Президент України є оптимізація дозвільної системи у сфері господарської діяльності, зняття штучних адміністративних бар’єрів та створення ефективної системи правового захисту проектів малого і середнього підприємництва. 

- Ми повинні підтримувати кожну підприємницьку ініціативу щодо започаткування власної справи. Адже це прописна істина що розвиток малого і середнього бізнесу створює сприятливі умови для оздоровлення економіки, розвиває конкурентне середовище, створює додаткові робочі місця та розширюється споживчий сектор, - зазначив Анатолій Присяжнюк. 

Звертаючись до присутніх голова облдержадміністрації повідомив, що в області створена комісія, яка буде перевіряти факти звернень підприємців, щодо невмотивованих та повторних перевірок. 

- Ми виконуємо підписаний Главою держави Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення обмежень у провадженні господарської діяльності», основна мета якого є - зменшення адміністративного тиску на підприємців, зокрема, з боку контролюючих органів, - уточнив Анатолій Присяжнюк.
Переглядів: 392 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus