Головна » 2013 » Липень » 03

Виробництво хлібобулочної продукції на Київщині

Виробництво хлібобулочної продукції на Київщині

Прем'єр-міністр України Микола Азаров та голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк ознайомилися з виробництвом хлібобулочної продукції на Київщині. 

 
Київський обласний хлібопекарський комплекс у Васильківському районі було побудовано у 2012 році. Це один з найбільших в Україні та Європі заводів з виробництва хлібобулочної продукції. На підприємстві з повністю автоматизованим циклом виробництва працюють 5 виробничих ліній з загальною потужністю 300 тонн продукції на добу. 
 
- Розширення виробничих потужностей підприємства забезпечить жителів Київської області якісною пекарс ... Читати далі »

В Київській області активізувалося підприємництво

В Київській області активізувалося підприємництво

На цьому наголосив голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк під час робочого візиту до ТОВ «Українсько-словенського спільного підприємства «Київський обласний хлібопекарський комплекс». 


- Протягом 2010-2013 років завдяки реалізації реформ Президента України Віктора Януковича, спільній праці влади та бізнесу на Київщині спостерігається стабільний економічний ріст. У регіоні створено сприятливі умови для розвитку малого та середнього бізнесу. Зокрема, створення «єдиного вікна» у дозвільних центрах дає можливість реєструватися малим підприємствам за спрощеною процедурою, - зазначив Анатолій Присяжнюк. 
03.07.2013

Футбольна команда прокуратури Київщини краща в Україні

Футбольна команда прокуратури Київщини краща в Україні

Команда прокуратури Київської області здобула кубок Генерального прокурора України з міні-футболу в номінації «35+». 


У фінальному матчі, що відбувся на полі Національної академії прокуратури України, мірялися силами й вправністю команди Київської та Тернопільської областей. Напруга та пристрасті, що вирували, не відрізнялися від професійного футбольного чемпіонату. Із рахунком 2:0 перемогла Київщина - два чудові голи забив Володимир Бузинний. 

Ось наші чемпіони - капітан команди Олександр Г ... Читати далі »

03.07.2013