Головна » 2013 » Липень » 3 » Виробництво хлібобулочної продукції на Київщині
10:36
Виробництво хлібобулочної продукції на Київщині

Прем'єр-міністр України Микола Азаров та голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк ознайомилися з виробництвом хлібобулочної продукції на Київщині. 

 
Київський обласний хлібопекарський комплекс у Васильківському районі було побудовано у 2012 році. Це один з найбільших в Україні та Європі заводів з виробництва хлібобулочної продукції. На підприємстві з повністю автоматизованим циклом виробництва працюють 5 виробничих ліній з загальною потужністю 300 тонн продукції на добу. 
 
- Розширення виробничих потужностей підприємства забезпечить жителів Київської області якісною пекарською продукцією, а також дозволить конкурувати та впливати на цінову політику інших виробників хлібної продукції, - сказав Анатолій Присяжнюк. 
 
 
За словами Прем'єр-міністра, усі хлібозаводи - це підприємства соціальної значимості, і тому держава і місцеві органи влади повинні контролювати дотримання закону. 
 
 
- Ми, безумовно, дуже уважно подивимося, і я таке доручення дам, яким чином здійснюється перепрофілювання наших підприємств, які працюють у цій галузі. Уряд забезпечить умови для створення в Україні сучасних хлібопекарських підприємств, - наголосив Микола Азаров. 
 
 
Комбінат вперше в Україні використовує технологію безтарного зберігання борошна. Підприємство облаштовано сучасним енергозберігаючим хлібопекарським устаткуванням - це дозволить забезпечити жителів Києва та області високоякісним соціальним хлібом за стабільними цінами. Варто зазначити, що між Міністерством аграрної політики та продовольства, Київською, Харківською, Полтавською облдержадміністраціями та м. Київ було підписано меморандум порозуміння, який передбачає, що ціни на соціальні сорти хліба будуть сталими впродовж наступних років.
Категорія: Київщина | Переглядів: 436 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus