Головна » 2013 » Липень » 3 » В Київській області активізувалося підприємництво
10:29
В Київській області активізувалося підприємництво
На цьому наголосив голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк під час робочого візиту до ТОВ «Українсько-словенського спільного підприємства «Київський обласний хлібопекарський комплекс». 

- Протягом 2010-2013 років завдяки реалізації реформ Президента України Віктора Януковича, спільній праці влади та бізнесу на Київщині спостерігається стабільний економічний ріст. У регіоні створено сприятливі умови для розвитку малого та середнього бізнесу. Зокрема, створення «єдиного вікна» у дозвільних центрах дає можливість реєструватися малим підприємствам за спрощеною процедурою, - зазначив Анатолій Присяжнюк. 

Загалом у порівнянні з минулим роком кількість представників малого і середнього бізнесу в області збільшилося на 3700 підприємств. 

Під час візиту до хлібопекарського комплексу голова КОДА, зазначив, що великі інвестиційні проекти дають поштовх для підприємницької активності в регіоні. 

- Для прикладу, завдяки випуску хлібобулочної продукції в районі збільшилася кількість підприємств, які почали займатися її реалізацією. Це і відкриття відповідних торгівельних закладів, магазинів, кафе. У свою чергу, між підприємцями сьогодні почалася боротьба за якість та ціну. Те, що в цивілізованому світі називається здоровою конкуренцією, - сказав Анатолій Присяжнюк. 


Як зазначив губернатор Київщини, сьогодні влада дає можливість заробляти тим, хто хоче та вміє працювати. Водночас дбає про громадян, які потребують соціального захисту. В першу чергу, це люди похилого віку, інваліди, діти сироти.
Переглядів: 473 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus