Головна » 2015 » Січень » 16 » Вирішено створити координаційну раду [Відео]
13:47
Вирішено створити координаційну раду [Відео]

15 січня за участю 20 волонтерів та 7 волонтерських організацій відбулось розширене засідання районного оперативного штабу з вирішення питань, пов’язаних з розміщенням, життєзабезпеченням, наданням соціального захисту мешканцям Автономної Республіки Крим, м. Севастополя, Донецької та Луганської областей, які переселяються у Вишгородський район для тимчасового проживання, надання допомоги військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції, їх сім’ям та іншим громадянам України, які перебувають в районі проведення антитерористичної операції. 
 

Участь у заході взяли представники райдержадміністрації, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, соціальних служб району, фонду соціального страхування з тимчасової непрацездатності, медичної галузі, Вишгородської ОДПІ ГУ ДФС. 
 

На початку засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих під Волновахою. Далі представники волонтерських організацій та волонтери району розповіли про свою роботу, збір та доставку гуманітарної допомоги воїнам АТО, їх сім’ям тощо. Присутні обговорили питання співпраці волонтерських організацій за напрямами їх діяльності. Акцент зроблено на необхідності донесення до населення інформації щодо наявних волонтерських організацій та висвітлення їх діяльності у ЗМІ району. Представник Вишгородської ОДПІ ГУ ДФС О.Неділько повідомила про формування та ведення Реєстру волонтерів АТО та необхідності включення до нього інформації про волонтерів Вишгородщини.
 

Учасники зібрання вирішили створити районну Координаційну волонтерську раду. 20 січня відбудуться установчі збори по утворенню Координаційної волонтерської раду, на яких оберуть представника до складу Координаційної волонтерської ради при Київській облдержадміністрації.

Категорія: Відео | Переглядів: 1026 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus