Головна » 2015 » Квітень » 11 » Весняний прорив юних каратистів
10:39
Весняний прорив юних каратистів
Людина, яка насправді хоче чогось досягти, обов’язково досягне, не зважаючи на будь-які перешкоди і труднощі. Так само і каратисти з Вишгородщини разом зі своїми тренерами Олександром Чертковим, Іваном Голтвенком i Євгеном Осадчим упевнено та цілеспрямовано йшли до своєї мети.
 
4 квітня у Києві відбувся чемпіонат України з кіокушин-кан карате серед дітей, юніорів та дорослих. Ці змагання були відбірковим етапом на чемпіонат Європи серед дорослих у Берліні, що відбудуться наприкінці травня,  та на чемпіонат світу серед дітей та юніорів у США (Нью-Йорк), що відбудуться на початку грудня. Тому і були вони такі важливі і довгоочікувані. Наші спорт­смени активно та завзято готувались до цих змагань, проводячи по п’ять тренувань на тиждень. 31 каратист з Вишгорода та Вишгородського району (Димер, Гаврилівка, Нові Петрівці) брали участь у чемпіонаті. Упевненість у собі, підтримка один одного, батьків та тренерів, загартованість спортивного духу дали чудові результати: дванадцять перших місць, чотири других та три третіх. Збірна команда Вишгородського району виборола перше командне місце на чемпіонаті і отримала статус кращої команди в Україні! Тож вітаємо громадську організацію «Київську обласну федерацію кіокушин-кан карате-до Ренмей» та СКОК «Комета» з чудовим результатом і бажаємо процвітання й перемог на світових аренах. 
 
Чемпіони України у своїх вагових та вікових категоріях у розділі «Куміте» (двобій): вишгородці – Олександр Чертков, Євген Осадчий, Дмитро Вініченко, Микита Бала, Дмитро Повторак, Олег Бондар, Андрій Пождема, Володимир Сергєєв, Богдан Ялагузян, Назар Кравчук, Мілан Мацко, Олена Марущак.
 
Другі місця посіли Анастасія Прилуцька, Владислав Кацімон, Марія Логвиненко (Димер), Богдан Ярошук (Димер). Треті місця зайняли Юлія Ямщікова, Денис Шеляг (Димер), Олександр Охрименко (Гаврилівка).
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 537 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus