Головна » 2017 » Червень » 22 » Тісно у групі лідерів
17:20
Тісно у групі лідерів

Ось і закінчилось перше коло  чемпіонату та першості Вишгородського району з футболу. Кількість команд у новому футбольному сезоні виявилась однакова – по сім у кожній лізі ( вища та перша).
За титул найкращої команди  чемпіонату району  змагаються такі команди:
вища ліга: «Лісовичі», «Межигір’я» с. Нові Петрівці , «СНД» с. Нижча Дубечня, «Нептун» с. Старі Петрівці, «Десна» с. Пірново, «Штурм» с. Катюжанка та  «Лютіж». 
Після закінчення першого кола одноосібним лідером, як і прогнозувалось, є минулорічний чемпіон та володар суперкубка району ФК «Лісовичі», а от  за срібні та бронзові медалі сперечаються чотири команди:  «Межигір’я», «СНД», «Нептун»  та «Десна». Щільну четвірку розділяє лише декілька очок, тож з нетерпінням у вересні очікуємо початок другого кола, відчуваємо, що ігри будуть цікаві та безкомпромісні.
Що ж стосується першості, то за престижний титул змагаються наступні команди:
перша ліга: «КДЮСШ» м. Вишгород, «Кристал» м. Іванків, «Темп» с. Димер, «Динамо КВПУ» с. Катюжанка, «Енергетик» м. Вишгород, «Межигір’я-2» с. Нові Петрівці та «Дніпро» с. Лебедівка. 
Очолює першість району команда «КДЮСШ» (м. Вишгород) під керівництвом досвідченого тренера Роберта Акопова, але інші команди буквально наступають їм на п’яти. Це і амбітний іванківський «Кристал», і дружний молодий колектив «Темп»  з   Димера, непередбачуване  «Динамо КВПУ» з с. Катюжанки та досвідчений колектив, сформований винятково з ветеранів району – «Енергетик» (Вишгород). Відстань від першої команди до останньої лише чотири бали, тож все найцікавіше відбудеться в другій половині сезону. 

Микола КОРОЛЬ, голова Вишгородської районної федерації футболу 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 508 | Додав: slovo
comments powered by Disqus