Головна » 2016 » Червень » 23 » Танцюристи Вишгорода – чемпіони України
19:10
Танцюристи Вишгорода – чемпіони України

Нещодавно відбувся офіційний чемпіонат України 2016 року зі спортивних бальних танців. 
Вихованці Вишгородської професійної школи танцю «DSF» Кирило Делі і Вікторія Єгорова в черговий раз підтвердили високий рівень своєї танцювальної майстерності і в сильній конкурентній боротьбі піднялися на першу сходинку п’єдесталу.

Також у фіналі танцювали і показали високий результат Євген Нальотов  і Владислава Литвин, зайнявши почесне четверте місце із 28 пар у категорії до 12 років. Оцінювали чемпіонат тільки чемпіони світу із США, Великобританії, Німеччини, Польщі, Італії. Для об’єктивної оцінки змагань спеціально запрошені кращі фахівці танцювального спорту у світі.
Кирила, Вікторію та їх тренерів Дмитра і Маргариту Ареп’євих нагородили іменними кубками за перемогу у складі збірної команди України в м. Блекпул (Великобританія). Уперше в історії юніорських змагань українська команда здобула впевнену перемогу, залишивши за собою п’ять команд із Великобританії, Росії, Китаю, Ірландії та США. Уперше в танцювальній історії України Асоціація спортивного танцю України (АСТУ) нагородила спортсменів іменними сертифікатами на суму одна тисяча євро кожному танцюристу і надала дітям безкоштовну участь у танцювальних зборах із провідними світовими фахівцями. Кирило і Вікторія стали разом у пару рівно один рік тому. У 2016 році Вишгород дійсно став танцювальним містом, у якому є спортсмени і педагоги світового рівня.
Тепер діти Вишгородщини зможуть поринути у чудовий світ танцювального спорту.

Дмитро АРЕП’ЄВ

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 405 | Додав: slovo
comments powered by Disqus