Головна » 2015 » Квітень » 4 » Школа – другий дім
09:44
Школа – другий дім
Зазвичай зимова загальнофізична підготовка спортсменів нашої школи завершується проведенням відкритого чемпіонату ВР ДЮСШ з водних видів спорту.
 
Цього року він відбувся 21 березня у приміщенні басейну ВР КДЮСШ. Учасники змагань згинали і розгинали руки в упорі лежачи максимальну кількість разів (а це 91 раз зробив Павло Гапонов), впродовж хвилини «качали» прес (67 разів – Тимур Біденко) та вільним стилем долали дистанцію в 50 метрів (0.33.4 – Максим Гуриненко).
 
«Слабка» половина спортсменів також не відставала – Діана Гусева (53 рази за хвилину зробила вправу для м’язів преса), Марина Гладиш – 60 разів в упорі лежачи зігнула і розігнула руки, а Надія Кутова виграла плавання.
 
У наймолодшій віковій групі переможцями традиційно стали Матвій Баклан та Марія Пономаренко.
 
Зимові тренування дали свої плоди – результатами змагань задоволені і спортсмени, і їхні тренери. І ще більшого задоволення дітям дали призи – смачний та корисний сік, яким учасників змагань забезпечив Вишгородський районний центр соціальних служб для сім’ї та молоді (директор Ірина Черниш).
 
Та наші вихованці не лише гарно тренуються, вони вміють і добре працювати на «суботниках». Тим більше, що прибирали вони свою спортивну базу і для самих себе. Адже розпочався веслувальний сезон, і хочеться тренуватися і відпочивати в гарному, охайному, чистому місці.
 
За ініціативи адміністрації ДЮСШ, при підтримці тренерського та батьківських колективів, за участі працівників відділу у справах молоді та спорту Вишгородської РДА та активній допомозі спортсменів-водників 26 березня було проведено прибирання території КПВРР «Навчально-спортивна база». Працювали весело, завзято і головне – якісно. Директор КПВРР «НСБ» Вікторія Кулакова щиро подякувала всім за цю акцію, за розуміння, підтримку та співпрацю.
 
А школа і надалі буде надавати посильну допомогу у відновленні та відродженні нашого «другого» дому. Щоб тут ще багато років поспіль тренувалися діти, проводилися оздоровчі та спортивні табори, проходили змагання та спортивні збори, щоб наші вихованці ставали чемпіонами та просто гарними, хорошими людьми.
 
Ганна БОРТНІК,
директор ВР ДЮСШ з водних видів спорту
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 505 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus