Головна » 2015 » Квітень » 04

Голова Вишгородської райдержадміністрації

Голова Вишгородської райдержадміністрації

Розпорядженням Президента України №350/2015-рп від 31 березня 2015 року Олександра Любомировича Горгана призначено головою Вишгородської районної державної адміністрації Київської області.
 
Горган Олександр Любомирович народився 5 листопада 1975 року в місті Калуші Івано-Франківської області. 1997 року закінчив з відзнакою Київський Національний університет ім. Тараса Шевченка (юридичний факультет). У 2001 році проходив навчання у Сполучених Штатах Америки за програмою The International Visitor Leadership Program (IVLP) на ... Читати далі »

Катюжанське вище професійне

Катюжанське вище професійне

Наш навчальний заклад «Катюжанське вище професійне училище» був представлений на VI Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти-2015», яка проходила 12-14 березня у Києві в Палаці дітей та юнацтва.  Організатори виставки – Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України.
 
Ми представляли сучасні засоби навчання, власні методичні напрацювання. Майстер виробничого навчання Т.С. Маярчук та учень ІІ курсу групи №21 за професією «Кухар. Офіціант» ... Читати далі »

04.04.2015

Навчання рятувальників

Навчання рятувальників

Вишгородські рятувальники спільно з керівним складом та персоналом Київських ГЕС та ГАЕС 31 березня провели комплексне об’єктове навчання на тему: «Загорання кабелів в першій секції кабельного напівповерху». 
 
Забезпечення сталого функціонування самої гідроелектростанції важко переоцінити. Адже загальна довжина напірного фронту гідроспоруд Київського гідровузла складає 42,3 км, пропускна здатність – 12500 куб.м/сек. Відповідно до задуму тренувань виникло пошкодження електродвигуна приводу електр ... Читати далі »

Негода ярмарку не завадила

Негода ярмарку не завадила

Попри сніг з дощем та сильний вітер громадська організація «Вишгород – наш дім» разом із благодійним фондом «З відкритим серцем у майбутнє» провели третій благодійний ярмарок на допомогу бійцям-землякам, що знаходяться у зоні АТО.
 
Торти, печиво, пиріжки з маком та капустою, шарлотки, смачні десерти та інші солодощі для дітей та дорослих. Було надано чимало різних сувенірів на згадку. Організатори готували на вогнищі рибну юшку, на мангалі – шашлики: цим мали змогу поласувати всі охочі.& ... Читати далі »

Релігійні громади допомагають одиноким

Релігійні громади допомагають одиноким

Стаціонарне відділення для постійного проживання Вишгородського територіального центру соціального обслуговування у районі краще знають як Будинок престарілих, бо саме тут знаходять пристанище одинокі літні наші земляки, яким нікому на старості подати руку допомоги, у кого вже практично і рідні не лишилось на цьому світі.
 
І добре, що є люди, яким небайдужа чужа старість та одинокі люди похилого віку. Саме завдячуючи таким благодійникам можемо створити нашим підопічним кращі умови побуту, забезпечити краще харчування. ... Читати далі »

Підтримали земляків

Підтримали земляків

Жителі Вишгородщини Віктор Лук’яненко та Петро Березинець побували у Кучурганському районі Одеської області, де несуть службу наші земляки, бійці Національної гвардії України – Анатолій Богацький, Михайло Сатиров, Юрій Коваленко та Олександр Хіміч. 
 
Хлопцям привезли медикаменти, продукти харчування та деякі види військової амуніції. Їх радо зустріли земляки, які швидко допомогли розвантажити авто. Також стало зрозуміло, що ця безглузда війна не закінчується, витрачаються матеріальні ресурси, кордони укріпл ... Читати далі »

Дітям потрібна турбота

Дітям потрібна турбота

У великому залі адмінбудинку (пл. Шевченка, 1) відбулася презентація проекту «Соціальна інтеграція та примирення внутрішньо переміщених сімей та дітей у Київській області». Пілотні території проекту – деякі райони Київщини, зокрема Вишгород та Вишгородський район. 
 
У ході презентації проекту взяли участь голова Вишгородської районної ради Ірина Побідаш, заступник голови Вишгородської РДА Валентина Духота, начальник  служби у справах дітей та сім’ї Київської ОДА, керівник проекту Сергій Анд ... Читати далі »

Школа – другий дім

Школа – другий дім

Зазвичай зимова загальнофізична підготовка спортсменів нашої школи завершується проведенням відкритого чемпіонату ВР ДЮСШ з водних видів спорту.
 
Цього року він відбувся 21 березня у приміщенні басейну ВР КДЮСШ. Учасники змагань згинали і розгинали руки в упорі лежачи максимальну кількість разів (а це 91 раз зробив Павло Гапонов), впродовж хвилини «качали» прес (67 разів – Тимур Біденко) та вільним стилем долали дистанцію в 50 метрів (0.33.4 – Максим Гуриненко).

На віражі всіх випередив «Віраж»

На віражі всіх випередив «Віраж»

У залі Вишгородської КДЮСШ 29 березня пройшли фінальні матчі чемпіонату Вишгородського району з футзалу 2015 року.
 
Змагання проходили протягом двох місяців, у чемпіонаті прийняло участь 10 команд, які методом жеребкування були розподілені на дві групи. До півфінальної стадії змагань потрапили по дві кращі команди з групи. У групі А рівних не було  командам «Інделек» та «Віраж», а в групі Б кращими були команди «Лісовичі» та «МТС».

Вишгородчани – срібні фіналісти

Вишгородчани – срібні фіналісти

Здавна спорт зближував людей. Завдяки активному способу життя людина пізнає світ в яскравих барвах. Чудово, коли діти ще з дитячого садочка залучаються до занять фізичної культури та усвідомлюють необхідність здорового та активного способу життя. 
 
Отже, саме учні 1-2-х класів вишгородської районної гімназії «Інтелект» на чолі з тренером Олегом Панченком після тернистого шляху всіх етапів змагань «Футбольних надій Київщини» дійшли до фіналу.