Головна » 2014 » Серпень » 28 » Роз’яснювальна робота з населенням
11:03
Роз’яснювальна робота з населенням

Рятувальники продовжують проводити роз’яснювальну роботу з населенням, щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті.

27 серпня інспекторським складом Вишгородського районного відділу ДСНС України у Київській області проведено комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектору, розташованого на території Вищедубечанської сільської ради. В ході заходів рятувальники провели протипожежний інструктаж з депутатським корпусом, де провели роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил пожежної безпеки в побуті.

Під час перевірки житлового сектору особлива увага була звернена на громадян так званої «групи ризику». Працівники ДСНС провели протипожежні інструктажі з багатодітними сім’ями, одинокими та пристарілими людьми, перевірили стан печей, оглянули електроприлади та надали поради по безпечному їх використанню у пожежонебезпечний період. А щоб господарі не забували правила пожежної безпеки в побуті їм було роздано тематичні листівки.

Виявлені недоліки у житлових будинках працівники служби рекомендували власникам усунути в найкоротший термін, адже вони можуть призвести до пожежі.

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 418 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus