Головна » 2017 » Лютий » 23 » Повірити в себе
19:22
Повірити в себе

Нещодавно до Ясногородської ЗОШ І-ІІІ ступенів завітав Юрій Нужненко, відомий український боксер, екс-чемпіон світу за версією WBA у напівсередній вазі. 
У бокс Юрія привів старший брат, коли йому було 16 років. У 1995 і 1996 роках – він чемпіон України серед аматорів у напівсередній вазі (63,5 кг). На любительському ринзі провів 143 бої, отримав 110 перемог. Перший бій на професійному ринзі Юрій провів у червні 2000 року, де переміг технічним нокаутом в першому раунді чеха Мілана Вршечкі. Мета поїздки  знаменитого боксера – донести до молоді, що кожен може стати успішним у будь-якій сфері діяльності, для цього достатньо просто повірити в себе і старанно працювати. 
Юрій Іванович розповів про себе, показав дітям кілька боксерських прийомів та радо відповідав на їхні запитання.
Учні школи (за ініціативи лідера учнівського самоврядування Карини Вакульчик) запропонували відомому боксеру приєднатися до світового флеш-мобу «#22 Pushup Challenge», який розпочався в Україні на підтримку бійців, що повернулись із зони бойових дій і мають посттравматичний синдром. Учасники акції намагаються привернути увагу суспільства до ветеранів, які постраждали саме під час бойових дій на Донбасі.  Цій меті і служить флеш-моб, умовою якого стало 22-разове віджимання протягом 22 днів.
Юрій Нужненко із задоволенням погодився та долучився до акції. Діти отримали позитивні емоції та автографи від знаменитого спортсмена. 

Людмила МАЄВСЬКА, 
вчитель Ясногородської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 654 | Додав: slovo
comments powered by Disqus