Головна » 2017 » Червень » 15 » Під сонячними вітрилами
16:16
Під сонячними вітрилами

Хочете відкрити для себе таємничий світя хтингу, відпочити від школи, батьків, телевізорів і комп’ютерів, стати учасником захоплюючих піратських пригод? Спробувати себе в ролі пластунів, відчайдушних героїв, журналіста, оператора, сценариста та артиста,  зняти своє перше маленьке кіно та отримати купу вражень на весь рік? Вам неодмінно потрібно потрапити до спортивно-оздоровчого табору «Salty Dog», який розташувався у вирі справжнього вітрильного  життя – яхтклубі «Енергетик».  
Досвідчені педагоги та спортивні інструктори турбуються про цікавий дитячий відпочинок, культурно-розважальну програму, змістовне дозвілля та оздоровлення дітей. Це чудова можливість для дітей  навчитися працювати дружним екіпажем, отримати навички роботи єдиною командою, змагатися, вміти  перемагати та програвати, залишаючись товаришами, вміти взаємодіяти з новими дітьми.
Ранок у дитячому таборі починається з традиційної спортивної руханки та загартування повітрям, сонцем і водою. Кожен день наповнений цікавими заходами, різними туристичними походами та іграми з елементами екстриму: орієнтування на місцевості, переправа через бухту на катамаранах та каяках, виживання в екстремальних умовах, вихід у море на яхті під керівництвом досвідчених яхтсменів. Також у програмі вивчення морських і вітрильних термінів, човнова та яхтенна справа, організація різних забав на силу, спритність і витривалість. 
Діти вчаться правильно користуватися дарами природи, орієнтуватися в лісі, знаходити шлях за допомогою компаса та природних орієнтирів, виїздять на змістовні екскурсії. Також проходять різноманітні квести, ліплення з пластиліну, заняття малювання на природі. Увечері – дискотеки, ігри та конкурси біля вечірньої ватри.
Відпрацювала вже перша табірна зміна. Повертаються додому діти здоровішими, більш самостійними, сильнішими як фізично, так і духовно. 
Відправляючи дитину в дитячий табір, батьки можуть бути впевнені – вона проводить свій час не тільки цікаво, а й корисно. А дитина зможе похвалитися перед друзями унікальним літнім відпочинком!

Матеріал та фото вихованців літньої Школи журналістики табору «Salty Dog»

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 490 | Додав: slovo
comments powered by Disqus