Головна » 2014 » Вересень » 6 » Перший дзвоник – хвилююча подія
10:36
Перший дзвоник – хвилююча подія
Початок нового навчального року, здавалося б, звичайна щорічна подія, але для вчителів та учнів цей перший день осені постає у  пам’яті відлунням першого шкільного дзвоника і початком сходження до вершин Країни знань.
 
У цей день Ясногородська школа привітно відкрила двері для своїх вихованців та їхніх батьків, запрошуючи  на свято. День знань символізує завершення літніх канікул та початок нового навчального року, що викликає у школярів одночасно і сум, і радість. З одного боку, їм так не хочеться прощатися із сезоном відпочинку та розваг і знову дисципліновано «гризти граніт науки», а з іншого — нарешті можна зустріти улюблених педагогів, однокласників, розповісти про літні пригоди та зануритися у цікавий світ інформації і нових знань. 
 
Першого  вересня депутат Вишгородської районної ради Геннадій Панамарчук  відвідав Ясногородську школу, де привітав освітян та учнів з початком нового навчального року та вручив цінний  подарунок. 
 
На святі також були присутні сільські голови Сухолуччя, Ясногородки, Толокуні, які  теплими словами поздоровили вчителів, дітей та їхніх батьків і побажали  першокласникам та старшим учням хороших оцінок, здоров’я та добробуту. 
 
Наталія ГРИГОРОВА,
м. Вишгород
Категорія: Ясногородська громада | Переглядів: 775 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus