Головна » 2014 » Вересень » 6 » Осінній футбол
10:20
Осінній футбол
6-7 вересня  дзеркальним відображенням першого кола розпочнуться ігри другого кола чемпіонату та першості  Вишгородського району з футболу сезону 2014 року.  Вболівальники з нетерпінням очікують цих ігор, адже як в чемпіонаті, так і в першості боротьбу за чемпіонство та призові місця ведуть близько п’яти команд. 
 
А тим часом були зіграні чергові матчі кубка району. Так, на стадії 1/8 фіналу в цікавій безкомпромісній боротьбі дружний колектив «Інделек» з рахунком 2:1 переміг минулорічного фіналіста – команду ФК «Діназ». Слід відзначити, що після першого тайму юні футболісти ФК «Діназ» вели у рахунку 1:0. Але в другому таймі більш досвідчені футболісти «Інделека» знайшли в собі сили спочатку зрівняти рахунок, а потім і виграти матч. 
 
У кубковому матчі «Нептун»  (Старі Петрівці) – «Динамо КВПУ» (Катюжанка), на жаль, суттєвої боротьби не вийшло. Більш іменита та й, відверто кажучи, більш майстерніша команда з Катюжанки легко та невимушено переграла своїх суперників з рахунком 3:0. 
 
Продовжує приємно дивувати іванківський «Кристал» – черговою вищеліговою здобиччю стала команда «Депортіво» (Рикунь). І хоча основний час не виявив переможця, матч закінчився з рахунком 1:1. У серії післяматчевих одинадцятиметрових ударів більш влучнішим виявились іванківські футболісти, які потрапили до вісімки найкращих. 
 
Запрошуємо всіх вболівальників на футбол!
 
Микола КОРОЛЬ,
голова Вишгородської районної федерації футболу
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 437 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus