Головна » 2017 » Червень » 8 » Наступна вершина – «Sanremo Junior»
16:54
Наступна вершина – «Sanremo Junior»

1 червня відбувся Гала-концерт конкурсу дитячої творчості Київської області «Яскраві діти України». Гран-прі фестивалю, а отже, участь у одному із престижних міжнародних конкурсів «Sanremo Junior» здобула тринадцятилітня Анастасія Мурміль з Бучі. Призові місця та поїздку до Баку на пісенний конкурс вибороли: Олександра Іщук, Еліна Іващенко та Катерина Гігійчук.
28 травня стартував перший конкурс дитячої творчості Київської області «Яскраві діти України». Протягом п’яти днів десятки талановитих дітей із різних куточків регіону змагалися за першість. Після відбору у кожному районі з-поміж 3280 дітей обрали 38 учасників віком від 6 до 15 років. Вони продемонстрували свої таланти в естрадному, народному, джазовому та академічному вокалі, а також у відеозверненні презентували свій район.
За ініціативою творчого об’єднання «Bright Children of Ukraine», Благодійного фонду Ярослава Москаленка та Київської обласної державної адміністрації талановиті діти Київщини отримали можливість удосконалити свої навички у вокальному таборі, який знаходився на базі міжнародного дитячого центру «Артек», заявити про себе та поборотися за перемогу і майбутню поїздку на міжнародний фестиваль «Sanremo Junior». Це – відомий італійський міжнародний фестиваль, організатором якого є «Societs Kismet SRL». Музичний травневий у Сан-Ремо проходить уже п’ятий рік поспіль та  дає старт талановитим дітям. За ініціативою Ярослава Москаленка, одного із організаторів конкурсу «Яскраві діти України», поновлений контракт на п’ять років на участь України із президентом міжнародного фестивалю «Sanremo Junior» Паоло Альберті.
Виступи конкурсантів оцінювало компетентне журі, у складі якого: народний артист, поет, автор пісень Юрій Рибчинський, народний артист, співак і композитор Тарас Петриненко, музикант і фронтмен українського рок-гурту «СКАЙ»  Олег Собчук, співачка, композитор та поетеса Ілларія, співак, переможець п’ятого сезону вокального шоу «Голос країни» Антон Копитін та меценат, засновник Благодійного фонду «Джерело надії» Ярослав Москаленко.
Насичені тренування, які для молодих талантів провели досвідчені організатори численних телевізійних музичних проектів, сучасне аранжування «Bright bend» підсилювали інтригу. Конкурс «Яскраві діти України» з кожним днем  набирав обертів, а 1 червня на гала-концерті визначили переможця. Анастасія Мурміль з Бучі виборола право представляти Україну у нацвідборі на міжнародний фестиваль «Sanremo Junior».
Вишгородщину на дитячому пісенному конкурсі «Яскраві діти України» представляла талановита Ангеліна Тереннікова, яка вже одержала перемоги у конкурсах: краси «Міні-міс України, Юніор-2016 – Всесвіт», «Форум мистецтв слов’янських народів», міжнародних телевізійних конкурсах «Зіркафест», «Крок до зірок», телепроекті для талановитих хлопчиків і дівчаток «Твоє майбутнє». За результатами участі у телепроекті «Голос діти» дівчина увійшла в сотню кращих співаків країни. Під колискову у виконанні Ангеліни на Житомирському обласному телебаченні у програмі «На добраніч, діти» засинають малюки. 
Свою пісню «Білі янголи» юна артистка виконувала у супроводі оркестру, а завдяки аранжуванню Івана Лопухова та «Bright band» композиція відгукнулася в кожному серці.
Невдовзі естафету Київщини підхоплять Волинь, Хмельниччина, Сумщина та інші області. Тож ще більше дитячих обдаровань отримають шанс виявити свої здібності та прославити Україну – націю талановитої молоді.

Підготувала Христина БАРАНОВСЬКА
 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 565 | Додав: slovo
comments powered by Disqus