Головна » 2014 » Травень » 17 » Нащадки козацької слави
11:06
Нащадки козацької слави
Пропагуючи здоровий спосіб життя та вшановуючи пам’ять загиблих за нашу Батьківщину щороку у м. Біла Церква проводиться ІІІ тур (обласний) Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт».
 
Напередодні Дня Перемоги, а саме 8 травня, учні Вишгородської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 у складі Халявіна Владислава, Ніколайчук Катерини, Терещука Дениса, Плегуци Анастасії, Януша Владислава, Негелі Катерини, Цопи Єлизавети, Папуші Марії, Демченко Анни, Пождеми Андрія, Карнаушенка Руслана, Кривенка Сергія вибороли право захищати честь району на обласному етапі. Мені, як учителю, було дуже цікаво готуватися до цього фестивалю. Робота з дітьми проводилася інтенсивно з фізичної та теоретичної підготовки (щодо знань історії козацької доби).
 
І ось, нарешті, м. Біла Церква, стадіон… Діти усвідомлюють відповідальність та переймаються духом патріотизму після виступу ветеранів Великої Вітчизняної  війни. У змаганнях брали участь 22 команди області. Звучить команда «На старт!», діти намагаються показати якнайкращий результат у командній комплексній естафеті в десять етапів з різних технічних та фізичних вправ. 
 
Безпомилкове подолання дистанції дало максимальний результат. Трій­ка лідерів розподілилася таким чином: І місце – м. Фастів, ІІ місце – Вишгородський район, ІІІ місце – м. Ірпінь. До перемоги нашій команді не вистачило лише сотих секунди. 
 
Кубком та дипломом ІІ ступеня, а також цінними подарунками (м’ячами) нашу команду нагороджували народний депутат України Микола Томенко, начальник комітету з фізичного виховання та спорту Київського обласного відділення Анатолій Ільченко, директор департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Наталя Клокар та інші шановані гості.
 
Я упевнений у своїх вихованцях, адже вони – це щасливе майбутнє нашої України.
 
Микола Самсон,
вчитель фізичного виховання та методист РМК
Фото учениці 7-Б класу Інни Ващенко
Категорія: Київщина | Переглядів: 382 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus