Головна » 2014 » Вересень » 6 » Народ і армія – єдині
10:40
Народ і армія – єдині
Вишгородська районна рада та ГФ «Самооборона Майдану» м. Вишгорода та Вишгородського району висловлюють вдячність усім, хто протягом кількох останніх місяців допомагає збирати все необхідне для підтримки наших військовослужбовців, які захищають нашу незалежність в зоні АТО та на українсько-російському кордоні.
 
Внесок кожної людини і організацій різний, але та щирість і небайдужість, з якою наші земляки діляться з солдатами коштами, продуктами харчування, закупляють одяг, медикаменти, засоби захисту, заслуговує на доземний уклін.
 
Ми дуже вдячні громадському діячу Валентині Єщенко, її сину Володимиру разом з його партнерами, генеральному директору ТОВ «Карат-Ліфткомплект» Сергію Горішному, директору ВАТ «Димерське АТП» Івану Грицаєнку, священикам Богдану Ніколину та Тарасу Валаху, голові правління підприємства «Вишгородсільрибгосп» Григорію Малишу, підприємцям Любові Щиголь, Петру Грищенку, Сергію Костирку, Миколі Ковалю, Олександру Семенову, Олександру Заблоцькому, Роману Буковському, пенсіонерці Станіславі Дудченко, депутатам Володимиру Степанечку, Олегу Опімаху, Ігорю Москаленку, Олексію Бойку, Олександру Хомичу, Валерію Бернадіну, Олександру Скоробогатому, громадянам Володимиру Єрмаку із Вишгорода, Анні Супрун із Ясногородки, Олександру Руднику, Євгену Гончаренку та тим, хто торгує на базарчику із Демидова, киянам Риммі Набенюк та Геннадію Курдупову, водіям Сергію Чорному, Віталію і Андрію Осипенкам та автомайданівцям Миколі та Михайлу, волонтерам-вихованцям Олени Могиль Марії та Дарії Навроцьким, Ользі Білько, Юлії Могиль, Ксенії Коноваленко, Святославу Шаньову, Ірині Матюші, Олександру Бусленку, Наталії Чернобук, Дмитру Варченку та Валерії Федчишиній. Висловлюємо подяку Вишгородському міському голові Віктору Решетняку, Богданівському сільському голові Тетяні Савиченко, Гаврилівському сільському голові Олегу Бондаренку, Литвинівському сільському голові Олександру Приходьку, Новосілківському сільському голові Миколі Стукачу, Демидівському сільському голові Василю Дідку. Особливо хочеться зазначити, що громада с. Демидів самостійно сформувала допомогу на три гуманітарних поїздки.
 
Ми були розчулені щедрістю інваліда І групи із с. Демидів Василя Бабиченка. Але був випадок, який без сліз ми згадувати не можемо: до кабінету, в якому Самооборона збирає гуманітарні речі, зайшла вагітна жінка із чотирма дітками. Молода матуся Алла Бриж привела своїх дітей, двоє із них принесли свої особисті збереження для допомоги солдатам. Дівчинка Ліда протягнула самооборонівцям 124 гривні, а її братик Ілля 5 євро і 30 гривень. Ці діти ще маленькі, але вже такі справжні, щедрі і добрі. Хай Бог оберігає ці маленькі сердечка від страхіть війни і принесе у їх велику родину спокій і щастя. 
 
Завдяки всім вам ми змогли зробити п’ять поїздок для перевезення адресної допомоги бійцям 11-го, 25-го батальйонів та батальйону «Донбас» у зону проведення АТО, частині 72-ї Білоцерківської бригади у м. Мелітополь та воїнам, які охороняють українсько-російський кордон у Чернігівській області. Наші захисники отримали бронежилети, тактичні ліхтарі, перчатки і окуляри, розвантажувальні жилети, медикаменти, термобілизну, військову форму, радіостанції, акумулятори до вантажних автомобілів, засоби гігієни, продукти харчування, листи, малюнки та інше. Величезна вдячність і тим, хто допоміг із пальним для цих поїздок, адже, враховуючи дальність маршруту та вартість дизелю, це великі суми коштів. 
 
Хочеться подякувати і хлопцям-волонтерам, які безстрашно довозять передачі до зони бойових дій, це – Мирослав Могиль, Андрій Ганопольський, Андрій Побідаш, Олег Зайченко, Юрій Заріцький, Олександр Заблоцький, та жінкам, які доставили продукти харчування на Чернігівщину, це – Любов Щиголь та Галина Карпенко.
 
Віримо, що та невеличка частка, яку ми вносимо у майбутню перемогу нашого народу над російськими найманцями, зможе наблизити мир і процвітання нашої Батьківщини.
 
Слава Україні!
 
Ірина ПОБІДАШ,
голова Вишгородської районної ради
та члени ГФ ОГП «Самооборона Майдану» м. Вишгорода та Вишгородського району
 
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 545 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus