Головна » 2017 » Червень » 1 » Молоде поповнення
16:07
Молоде поповнення

До військової частини 3077 Національної гвардії України прибуло молоде поповнення, їх зустрічав командир військової частини підполковник Петро Михайлович Горбатюк та його заступники. 
Командир частини навів майбутнім гвардійцям яскраві приклади мужності, патріотизму та вірності військовій присязі військовослужбовцями військової частини 3077 Національної гвардії України. Командування військової частини привітало майбутніх захисників, офіцери розповіли історію військової частини, завдання, які на неї покладені, порядок проходження строкової служби та перспективи служби за контрактом, а також охоче відповіли на всі запитання. В свою чергу юнаків переповнювали яскраві емоції від перспектив, які відкриває їм служба в Національній гвардії України. Один з новоприбулих, О.Коломієць, сказав: «Я дуже задоволений, що потрапив до військової частини 3077, тут я зможу розвивати свої навички в галузі зв’язку. До призову я мав вищу освіту у спеціалізації радіозв’язку, тепер я зможу працювати з передовими технологіями у цій сфері».  Наступного дня для майбутніх гвардійців було організовано екскурсію на тему «Край, де ми Вітчизні служимо». Вони відвідали Вишгородський історико-культурний заповідник. Директор пані Влада Литовченко залюбки розповіла про культурно-просвітницьку діяльність заповідника та закликала бути патріотами своєї країни. Керівництво музею провело змістовну екскурсію по території  заповідника, також юнаки стали свідками презентації книжки заступника директора з наукової діяльності Тараса Чухліба «Гетьмани України-Русі».
До прийняття військової присяги проведуть навчальний збір, де майбутні воїни опанують навички з  таких військових дисциплін, як тактична, вогнева, фізична та стройова підготовка, приймуть військову присягу на вірність українському народові.

Інф. «Слова»

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 628 | Додав: slovo
comments powered by Disqus