Головна » 2019 » Травень » 8 » Молодці! Пишаємося вами!
16:11
Молодці! Пишаємося вами!

У Києві 2-7 травня відбувся фінальний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук. 
Найкращі учні з усіх областей України з’їхалися до столиці, щоб показати найвищий пілотаж у трьох випробуваннях: контрольна робота з базової дисципліни, науково-дослідницька робота та її захист. 
Цього року четверо учнів Новопетрівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 стали учасниками фінального етапу Малої академії наук. Почесно й дуже приємно, що троє з них стали переможцями. 
Отож, вітаємо одинадцятикласницю Тетяну Кацімон, яка виборола перше місце в секції «Соціологія» (керівник Л. Шевченко). Ольга Солоненко (9 клас) була другою в секції «Правознавство» (керівник А. Тишковська). Діана Коновал (10 клас) була третьою в секції «Теологія, релігієзнавство та історія релігії» (керівник А. Тишковська). Десятикласниця Анна Правдива – учасниця секції «Психологія» (керівник Л. Шевченко). 
Варто зазначити, що контрольні  роботи з історії стали найкращими саме в наших учнів. І саме завдяки таким високим знанням із базової дисципліни маємо величезні успіхи в Малій академії наук.
Вітаємо команду рідної школи, яка успішно презентувала Вишгородщину та Київську область, з успішним виступом!

Інф.  Новопетрівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1
 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 1115 | Додав: slovo
comments powered by Disqus