Головна » 2015 » Лютий » 28 » Лине пісня благодійна
10:23
Лине пісня благодійна
Минулої суботи у приміщені центру творчості «Дивосвіт» відбувся благодійний концерт з промовистою назвою «Своїх не забуваємо!». Організатори заходу – асоціація учасників АТО Вишгородщини.
 
Організатором концерту виступила ГО «Асоціація учасників АТО Вишгородщини». В якості артистів на сцені виступали самі учасники антитерористичної операції – розвідники 72-ї бригади, київський рок-гурт «Резон» та діти-переселенці – мешканці «Лісової застави». Організатори дякують всім, хто забезпечив підтримку концерту: Вишгородській райдержадміністрації, рекламній фірмі «Альянс Медіа Груп», студії звукозапису «Boyko-студія», усім волонтерам та небайдужим людям. Окрему подяку  самодіяльні митці висловлюють директору «SaundRent» за надану 50%-ну знижку на оренду звукового обладнання та небайдужим людям і організаціям, за допомогою яких вдалося зібрати 22205  грн, не враховуючи організаційних витрат. Зібрані кошти будуть задіяні для потреб учасників АТО на передовій. Гуманітарна поїздка в зону АТО запланована на 2 березня.
 
Основна програма заходу – це наболіле учасників АТО, які повернулися зараз додому. Свої спогади та надії вони майстерно втілили у вірші та пісні. Заспівав також для присутніх київський рок-гурт «Резон». Талановите виконання та гарна якість звуку, завдяки сучасним музичним інструментам, дарували чудовий настрій глядачам.
 
Послухати концерт зібралися учні шкіл Вишгородського району, вихованці табору «Лісова застава» (вимушені переселенці з Донбасу), громада району. Атмосфера концерту була дружня і патріотична.
 
Цей благодійний концерт – яскравий приклад того, як у цей тяжкий час для нашої країни ми маємо триматися разом. 
 
Марина ПОГОРЄЛОВА, «Слово»
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 474 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus