Головна » 2014 » Жовтень » 11 » Як отримати роботу
10:49
Як отримати роботу
У Вишгородському районному центрі зайнятості пройшов ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості. У ньому взяли участь 300 осіб, з них 288 чоловік безробітних, 12 чоловік зайнятого населення. На ярмарок запрошено 16 роботодавців з Вишгородського району та м. Києва. Це ТОВ «Мисливська вдача», ТОВ «Комплекс Агромарс», ТОВ «АТБ», ТОВ «Фора» та інші. Напередодні ярмарку центр зайнятості провів інформаційно-роз’яснювальну роботу та  розповсюдив серед клієнтів запрошення.
 
Під час ярмарку роботодавці та шукачі роботи мали можливість безпосередньо спілкуватися один з одним і вирішувати питання працевлаштування і підбору кадрів. Незайняті та ті, хто шукає роботу, маючи досвід участі у ярмарках, прийшли зі своїми резюме, які допомогли підготувати працівники центру зайнятості. 
 
Головний спеціаліст відділу взаємодії з роботодавцями Вишгородського  районного центру зайнятості О. Соловйова проінформувала присутніх про послуги, що надає державна служба зайнятості. 
 
Безробітні отримали вичерпну інформацію про стан ринку праці району, економічний стан та перспективи розвитку діючих підприємств, умови праці, сучасні вимоги до кваліфікаційного та професійного рівня працівників, соціальні послуги, що надає Державна служба зайнятості згідно закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття».
 
Протягом усього ярмарку вакансій начальник відділу взаємодії з роботодавцями О. Куляєва та спеціалісти центру зайнятості надавали присутнім консультації з питань чинного законодавства.
 
Роботодавці, які презентували свої вакансії на ярмарку, відмітили ґрунтовно підготовлену роботу центру зайнятості до цього заходу. Активність та зацікавленість учасників заходу, ще раз підтвердили, що така форма роботи як ярмарок вакансій – це діюча можливість спілкування роботодавців і незайнятих громадян. Вона сприяє поліпшенню ситуації ринку праці і зниженню соціальної напруги в суспільстві.
 
Маємо надію, що проведений захід частково задовольнив роботодавців і шукачів роботи і стане ще одним кроком до покращення ситуації на ринку праці.
 
Наталя БРАТКОВА, директор центру
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 482 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus