Головна » 2016 » Квітень » 14 » Футбол об’єднує всіх
17:55
Футбол об’єднує всіх

10 квітня  на стадіоні футбольного клубу «Діназ» у Лютіжі відбулося відкриття футбольної ліги учасників АТО. Організатором заходу є всеукраїнське об’єднання учасників АТО «Українці разом», які зазначають  що будь-який спорт, а особ­ливо командний, допомагає бійцям реабілітуватись після війни. І звичайно, фронтовий дух боротьби можна мирно використовувати у футболі. Змагання відбуваються за підтримки Федерації футболу м. Києва та  народного депутата України Ярослава Москаленка. Наразі це єдиний регулярний турнір з футболу, офіційно зареєстрований у Федерації футболу України. 
У спортивному дійстві, окрім гравців та вболівальників, взяли участь голова райдержадміністрації Олександр Горган, який привітав учасників змагань та побажав перемог не лише  під час гри, а й протягом всього життєвого шляху, та голова районної ради Ростислав Кириченко. Піднесений настрій присутнім дарував духовий оркестр 101-ї окремої бригади охорони Генерального  Штабу ЗС України. 
Після урочистостей відбулися перші ігри, які триватимуть з 10 квітня по 12 червня  на стадіонах Вишгородського району у селах Лютіж, Нові Петрівці та Демидові. У змаганнях беруть участь футбольні команди, що складаються з учасників бойових дій та волонтерів. Зокрема, це збірні учасників АТО Вишгородського району, команда «Київ-12» (12-й батальйон, м. Київ), команда «Батальйон Кульчицького», команда 27-ї бригади Національної гвардії України, команда «Миротворець»  (батальйон «Миротворець»), команда «Легенда» (військова частина А0351), команда «Київський авангард» (101-ї окремої бригади охорони Генерального  Штабу ЗС України), команда «Меридіан» (військова частина А0799, 31 полк  зв’язку), команда «Сфінкс» (військова частина А0136) та збірна команда волонтерів і учасників АТО «Українці разом».
До речі, збірна команда учасників АТО Вишгородського району вже у перший день змагань провела  гру з  командою «Сфінкс» (військова частина А0136),  у яких отримала перемогу з рахунком 5:3. Наступна гра наших хлопців, згідно з графіком змагань, відбудеться 17 квітня об 11.00 на стадіоні спортивного комплексу «Діназ» у Демидові. 
Кожний охочий може долучитися та підтримати ту чи іншу команду.

Інф. «Слова»

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 497 | Додав: slovo
comments powered by Disqus