Головна » 2015 » Лютий » 21 » Досвід ветеранів – юнакам
11:08
Досвід ветеранів – юнакам
Минулої суботи у приміщенні Демидівської спеціалізованої школи відбувся 11-й щорічний турнір з волейболу пам’яті Миколи Вознюка. Традиційно турнір включає в себе два турніри: молоді та ветеранів. Молодь була представлена командами з Гаврилівки та збірної команди гравців з Петрівців і Лютіжа. Команди ветеранів – із сіл Демидів, Гаврилівка, Лютіж та Вишгорода.
 
Спочатку відбулися змагання серед молодіжних команд по круговій системі. Ігри були дуже цікаві та безкомпромісні. Гравці показали красивий захоплюючий волейбол. Заслужено переможцями стала команда молоді з Гаврилівки, друге місце посіла команда господарів змагань  з Демидова, а третє місце посіли новачки турніру – збірна команда сіл Лютіж та Петрівці.
 
Не послабили запалу молоді і команди ветеранів. Перша гра відбулася між командами Лютіжа та Гаврилівки, в якій перемогу здобула команда з Лютіжа. У другій грі між Вишгородом та Демидовом перемогла команда райцентру. За третє місце змагались команди Гаврилівки та Демидова. Демидів отримав бронзову нагороду. За першість у змаганнях зійшлись команди Лютіжа та Вишгорода. У важкій боротьбі переможцем стала команда Вишгорода. 
 
Усі команди-призери отримали медалі, переможці – кубки, виділені відділом молоді та спорту Вишгородської районної адміністрації.
 
Традиційно кращі гравці турніру отримали невеликі подарунки від родини Миколи Вознюка. Кращими стали: Сергій Павлюков (Вишгород), Дмитро Ковальов (Лютіж), Валерій Скриннік (Гаврилівка), Олександр Ситенок (Демидів), Дмитро Побідаш (Демидів), Сергій Ребіцький (Петрівці–Лютіж), Денис Соколовський (Гаврилівка). Відзначено приємними сюрпризами наймолодшого та найстаршого гравців турніру – цього року найстаршим став Анатолій Миколайович Філіпович 1947 року народження, наймолодшим – Владислав Величко 1995 року народження. Різниця між віком гравців вражаюча – 48 років.
 
Завдяки таким турнірам, коли на одному ігровому полі збираються різні покоління, діляться досвідом, емоціями, натхненням та просто гарним настроєм, маємо надію, що спорт у нашому районі буде розвиватись і надалі стрімкими темпами.
 
Хочемо висловити подяку за підтримку в організації турніру викладачам  студії українського народного танцю «Вишеград» та солістам студії «Барвіночок» Анастасії Близнюк та Артему Чернюку, депутату Вишгородської районної ради Валерію Бернадіну, директору Демидівської спеціалізованої школи Галині Якименко, Миколі Кнюху та гостям турніру – спортсменам веслувального спорту.
 
Катерина ПРИЩЕПА,
від імені сім’ї Миколи Вознюка
Категорія: Демидівська громада | Переглядів: 742 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus