Головна » 2015 » Березень » 7 » «Діти Вишгородщини – воїнам АТО»
10:49
«Діти Вишгородщини – воїнам АТО»
Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. На жаль, сотні з них отримали поранення і знаходяться на лікуванні у шпиталях та лікарнях. Усім їм, як ніколи, потрібні увага, добре слово, повага та любов небайдужих людей.
 
Свою небайдужість постійно виявлять усі навчальні заклади Вишгородського району, організовуючи благодійні концерти дитячих художніх колективів, виставки-ярмарки дитячих творчих робіт тощо.
 
Так у рамках акції «Діти Київщини – воїнам АТО» у навчальних закладах Вишгородського району була зіб­рана гуманітарна допомога: засоби особистої гігієни, теплий одяг, продукти харчування, медикаменти, крім цього, на зібрані кошти було закуплено військову форму для бійців АТО на суму 30780 грн. До цієї роботи долучилися всі: діти, педагоги і батьки дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів. Діти підготували листи, малюнки, власноруч виготовлені обереги. Координацію заходів здійснював відділ освіти Вишгородської райдержадміністрації. 
 
Дякуємо за небайдужість до долі нашої Батьківщини! Дякуємо всім, хто долучився до акції: дошкільнятам, учням, батьківській громаді, педагогічним працівникам та керівникам навчальних закладів.
 
Сподіваємося, що така робота буде продовжуватися і надалі.
 
Підтримаймо один одного у такий нелегкий для усіх українців час та молімося за долю нашої неньки-України!
 
Світлана ЧАМРО, начальник відділу освіти
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 413 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus