Головна » 2018 » Січень » 4 » Більшає медалей у скарбничці хортингістів
17:31
Більшає медалей у скарбничці хортингістів

Спортивний клуб «Характерник» не втомлюється прославляти себе та рідний Вишгородський край на всю Україну та світ.  Нещодавно спортсмени повернулися з міжнародних змагань із хортингу, які проходили в Трускавці. 
Хортинг – вид спортивних єдиноборств, створений в Україні,  позиціонується не тільки як бойове мистецтво, а і як система комплексної фізичної підготовки, самовдосконалення, морального, духовного та культурного виховання, наближення до українських традицій. Наші земляки привезли з прикарпатського Трускавця чотири золоті медалі, дві срібні та три бронзові нагороди. 
А на минулому тижні «Характерник» провів останні в 2017 році внутрішньо-клубні змагання в с. Демидів. Спортсменів привітали з наступаючими зимовими святами солодкими дарунками, за що ми дуже вдячні Олексію Поліщуку. 
В цілому, цей рік приніс для хортингістів Вишгорода та Вишгородського району багато перемог, позитивних емоцій та незабутніх вражень. Та ми не плануємо зупинятись на досягнутому, а будемо працювати для поліпшення результатів задля виховання здорової та сильної молоді. 
Вишгородська районна федерація хортингу та спортивний клуб «Характерник»  вітає всіх з  новорічними святами та Різдвом Христовим! Міцного всім  здоров’я,  успіхів та здійснення мрій!

Віктор ШУБКА, президент  Вишгородської районної федерації хортингу

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 527 | Додав: slovo
comments powered by Disqus