Головна » 2014 » Вересень » 27 » Артисти співали для демидівців
10:36
Артисти співали для демидівців
Нещодавно у Демидівському Будинку культури відбувся благодійний концерт муніципального чоловічого вокального ансамблю «Ясени» й танцюристів студії народного танцю «Барвінок» із Києва.
 
Депутати сільської ради пройшли із запрошенням для людей, які відгукнулись на заклик допомогти українському війську, що веде бойові дії на Сході. Було зібрано понад 22 тисячі гривень.
 
Перед концертом глядачі теж поповнили скриньку внесками, яких назбиралось 3256 грн. Сільський голова Василь Дідок повідомив, що кошти будуть направлені на адресну допомогу демидівцям, які перебувають у діючих армійських підрозділах, пораненим, які лікуються у госпіталях, та їхнім сім’ям.
 
«Ясени» не вперше виступають у Демидові, адже в колективі співає наш односельчанин Микола Барчук, талантом якого пишаються земляки. Микола Миколайович вів програму концерту і глядачі були зворушені його декламаторським хистом, щирістю, комунікабельністю та вмінням імпровізувати.
 
Вразила присутніх голосом і майстерністю солістка «Ясенів» Валентина Богданова, яка виконала пісню на слова Т. Шевченка «Утоптала стежечку через яр» та попурі на тему українських народних пісень.
 
Програма виступу «Ясенів», складена переважно з українських народних пісень, зачарувала глядачів. Несподіваним відкриттям стала для них пісня на слова Тараса  Шевченка «І ти, моя єдиная», що прозвучала акапельним співом під диригуванням керівника ансамблю Романа Солошенка, юного, але високообдарованого музиканта.
 
Демидівці висловлють глибоку подяку «Ясенам» за допомогу у згуртуванні громади села у цей складний, тривожний час для нашої рідної України.
 
Валентина ОСИПОВА, Демидів
Категорія: Демидівська громада | Переглядів: 660 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus