Головна » 2015 » Грудень » 21

Від «Шляху колективного» – до «Слова»

Від «Шляху колективного» – до «Слова»

У грудні цього року виповнюється 85 років районній пресі. Димерський район було утворено у 1923 році, а на районну газету довелось чекати. Вчитаймося у пожовклі сторінки, щоб краще уявити собі життя 30-х років минулого століття, порівняти і оцінити те, що маємо сьогодні.
10 грудня 1930 року, вірогідно, що вийшов перший номер районної газети «Шляхом колективним», редактор Проданюк. Як відомо, з наступних номерів газета виходила подекадно, тобто №2 вийшов 20 грудня, а №3 – 30 грудня. Вартість окремого номера становила 3 коп., на 1 місяць – 10 коп., на 3 – 25 коп., на півроку – 50 копійок. Згодом ціна зросла до 5 коп. Газета спершу друкувалась у київській друкарні, потім власна друкарня запрацювала в Димері за сучасною адресою: вул. Комсомольська, 1. Т ... Читати далі »

Затверджено зміни до бюджету

Затверджено зміни до бюджету

17 грудня у приміщенні адмінбудинку відбулося II засідання сесії Вишгородської районної ради VII скликання. У роботі  сесії взяв участь 31 депутат із 36 обраних. 
Першим питанням порядку денного було затвердження регламенту Вишгородської районної  ради VII скликання. Під час розгляду цього питання було внесено ряд правок. Контроль за виконанням цього рішення покладено на постійну  комісію районної ради з питань регламенту, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів, законності,  правопорядку та боротьби з корупцією.
Депутати затвердили пропозиції управління фінансів райдержадміністрації щодо внесення змін до рішення районної ради від 30.12.2014 року №553-41-14 «Про районний бюджет Вишгородського району на 2015 рік» та додатків 1, 2 ... Читати далі »