Головна » 2015 » Квітень » 08

Конкуре на кращі будинки і споруди

Конкуре на кращі будинки і споруди

Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України оголошено відкритий конкурс на кращі будинки і споруди, збудовані та прийняті в експлуатацію в Україні у 2014 році» Щорічний конкурс проводиться з метою популяризації кращих об'єктів житлово-цивільного та промислового призначення, збудованих та прийнятих в експлуатацію в Україні.
 
Цього року конкурс проводиться до 9 серпня у 4 номінаціях:
 

Експерти підтримують ініціативу Москаленка

Експерти підтримують ініціативу Москаленка

Головне науково-експертне управління Верховної Ради підтримало законодавчу ініціативу народного депутата, голови Чорнобильського підкомітету парламенту Ярослава Москаленка, якою пропонується відновити безоплатне харчування дітей потерпілих внаслідок аварії на ЧАЕС.

Нагадаємо, у лютому Я.Москаленко зареєстрував законопроект №2060 "Про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (щодо харчування дітей)". Відповідна ініціатива дозволить відновити безоплатне харчування дітей-чор ... Читати далі »

Спрощення в отриманні адмінпослуг

Спрощення в отриманні адмінпослуг

У зв’язку з останніми змінами в законодавстві та запровадження  пілотних проектів у Київській області в сфері державної реєстрації, реєстраційна служба Вишгородського районного управління юстиції повідомляє про наступні нововведення. 
 
25 березня 2015 року вступив в силу Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо уточнення повноважень нотаріусів та особливостей реєстрації похідних речових прав на земельні ділянки сільськогосподарського призначення», прийнятий на сесії Верховн ... Читати далі »