Головна » 2015 » Листопад » 26 » Звернення Ростислава КИРИЧЕНКА
20:24
Звернення Ростислава КИРИЧЕНКА

Голодомор 1932-1933 років в Україні — не історична минувшина, а глобальна терористична акція комуністичного режиму проти мирного населення, яка не має терміну давності і забуття. Вона була і залишається незагоєною раною генетичної пам’яті українського народу. Понад 7 мільйонів українців заморили штучним голодом для досягнення злочинної політичної мети – ослаблення та винищення волелюбного українського селянства – соціальної основи нації.
Неоголошена війна проти українського народу – геноцид наклав свій безжальний відбиток на всю нашу історію, на національну самосвідомість. Масштаби трагедії важко оцінити. Голодомор  назавжди змінив хід історії українського народу. Він став одним із найважчих випробувань, що випали на нашу долю. Але народ України  вистояв. І тепер, пам’ятаючи про незламність духу, переконаний, українці зможуть  дати відсіч агресору зі Сходу. 
Схилімо голови і запалімо свічі пам’яті за тими краянами, які загинули голодною смертю, стали жертвами репресій тоталітарного режиму. Збережімо мир та суспільну злагоду в соборній незалежній Україні!  Нам, українцям, усьому людству – миру, добробуту і запашного хліба у кожному домі!

Ростислав КИРИЧЕНКО, голова районної ради

 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 362 | Додав: slovo
comments powered by Disqus