Головна » 2014 » Червень » 21 » Змінився лідер чемпіонських перегонів
10:47
Змінився лідер чемпіонських перегонів
17 червня зіграний центральний матч сьомого туру чемпіонату Вишгородського району з футболу серед команд «Енергетик» (Вишгород) та «Динамо КВПУ» (Катюжанка). 
 
Незважаючи на шалену підтримку своїх вболівальників, футболісти з Катюжанки не змогли підтвердити свої лідерські амбіції. Суперник діяв дисципліновано, прагматично, вміло змінював темп по ходу гри та в цілому тримав гру під своїм контролем. Лише коли рахунок став 3:0 на користь команди «Енергетик», було зроблено п’ять замін, вишгородські футболісти дозволили своїм суперникам відквитати один м’яч.  Більшого «Динамо КВПУ» в цей вечір зробити не змогло. Тож вперше в чемпіонаті лідерство захопив дружний колектив «Енергетика». Що ж стосується інших результатів сьомого туру, то легко та невимушено перемогу здобув «Леон», з рахунком 7:1 була бита пірнівська «Десна». Поступово набирає оберти ФК «Діназ», програвши декілька матчів на початку чемпіонату, вони перемогли втретє поспіль, цього разу з рахунком 6:0 було розгромлено команду з Димера «Місто щастя».
 
У першій лізі відбулася перша неявка – «Козаровичі» не виїхали в Іванків. Впевнено йде у відрив команда «СНД» з Нижчої Дубечні. У цьому турі вони впевнено, на класі, розібралися з молодою командою «КДЮСШ», в підсумку 3:0. «Межигір’я» несподівано не змогло переграти команду «Демидів», а ФК «Нептун», перегравши суперника з Димера, дихає у спину лідерам. Тож в першому колі залишається зіграти ще два тури, тому вся боротьба попереду. Пропонуємо таблиці з результатами всіх семи турів.   
   
Микола КОРОЛЬ,
голова Вишгородської районної федерації футболу
Переглядів: 433 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus