Головна » 2013 » Серпень » 3 » Зміни повинні торкнутися кожного села
10:46
Зміни повинні торкнутися кожного села
Такий основний принцип роботи Вишгородської державної адміністрації під керівництвом Олександра Приходька. Як повідомив керівник господарського сектору, заступник голови РДА Олег Міщенко, зрушення, які спостерігаються в районі, надають нам впевненості у своїх діях. Про це можна стверджувати на прикладі виконання будівельних та ремонтних робот на Вишгородщині, які є одними з пріоритетних завдань районної влади. 

– Ми зосередили основні зусилля на чотирьох основних напрямах, – продовжив Олег Вікторович, – ремонт дахів на об’єктах соціальної сфери, будівництво теплих туалетів для навчальних закладів, ремонті медамбулаторій, ФАПів та об’єктів культури, таких як бібліотеки та клуби. І, звісно, на ямковому та капітальному ремонті автошляхів. Крім власних зусиль, нам в цьому допомагає обласна влада під керівництвом голови облдержадміністрації Анатолія Присяжнюка. Знаходимо ми постійну підтримку й у народного депутата України Ярослава Москаленка. 

Якщо конкретизувати зроблене, можу зазначити, що на сьогодні вже відремонтовані дахи Нижчедубечанської ЗОШ, Новопетрівської ЗОШ №1, Вишгородської спецшколи «Сузір’я», Литвинівської та Ровівської шкіл. Збудовано теплі туалети у Любимівській, Ясногородській, Глібівській, Ровівській, Пірнівській ЗОШ та Димерській гімназії. Закінчено капітальний ремонт з використанням новітніх енергозберігаючих технологій у Вищедубечанському клубі, Гаврилівській та Жукинській медамбулаторіях. Замінені вікна та покрівля полікліники Новопетрівської лікарні. Повністю відремонтоване дитяче відділення, лабораторія, приймальне та реанімаційне відділення, декілька палат для ветеранів Центральної районної лікарні. 

Крім того, встановлюємо на об’єктах соціального значення енергозберігаючи вікна. Такі роботи виконані у Нижчедубечанській, Жукинській, Новопетрівській №1, Ровівській загальноосвітніх школах, Димерській районній лікарні, Вишгородській ДЮСШ. 

На сьогодні в роботі знаходяться такі об’єкти, як Рудня-Димерська, Хотянівська, Новопетрівські №2 та №3, Катюжанська, Вишгородська №1, Демидівська загальноосвітні школи, Гаврилівський дитячий навчальний заклад «Веселка», Хотянівська ЗОШ, хірургічне та терапевтичне відділення ЦРЛ. 

Вже підготовлена документація та сплановані ремонтні роботи на інших об’єктах, серед яких Глібівський клуб, Казаровицька бібліотека, покрівля дитячого відділення ЦРЛ та інші. 

– Я вважаю, що зроблено чималий об’єм роботи. Ми намагаємось не скидати набрані оберти, робити свою справу відповідально та професійно з тим, щоб позитивні зрушення відчув кожний населений пункт району, – сказав на завершення заступник голови РДА Олег Міщенко. 

Інф. «Слова»
Переглядів: 444 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus