Головна » 2013 » Червень » 8 » Змагалися сім’ї-номінанти
11:16
Змагалися сім’ї-номінанти
У Новопетрівському будинку культури відбулось свято, присвячене міжнародному Дню сім’ї. Це вже третій рік поспіль Новопетрівський сільський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Новопетрівською сільською радою організовують для місцевих сімей феєрію позитивних емоцій. 

Працівники центру готувалися до свята протягом двох місяців. 

Цього року найкращі сім’ї визначали в п’яти номінаціях: краща кулінарна сім’я, творча, подорожуюча, співуча та сім’я з домашніми улюбленцями, а новопетрівські школи подали кандидатів, які й прийняли участь у заході. Учасників і глядачів привітали Новопетрівський сільський голова Радіон Старенький та директор Новопетрівського центру соціальних служб Ірина Правдива. 

Кожна сім’я-номінант готувала презентацію своєї родини. Судді, представники громади села, після тривалої дискусії, визначили переможців по кожній з номінацій. 

У номінації «Кулінарна сім’я» перемогла родина Веліканових, «Творча сім’я» – перемогу отримала сім’я Сиваш, яка прийшла на захід у вишиванках і здивувала всіх своєю казковою презентацією. У номінації «Сім’я та домашні улюбленці» перемогу отримала родина Мірошниченків з потішними кроликами. В номінації «Подорожуюча сім’я» перемогла родина Вороніних з цікавою презентацією власних подорожей. Найспівучішою виявилась сім’я Бойків. 

Свято, яке тривало більше двох годин, було наповнене виступами вихованців Новопетрівського будинку культури та показом зворушливих соціальних роликів. 

Усі номінанти отримали цінні подарунки та грамоти від сільського голови та директора центру соціальних служб, а переможці отримали додаткові призи та дипломи. 

Марина ПОГОРЄЛОВА, «Слово»
Переглядів: 449 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus