Головна » 2013 » Вересень » 28 » Змагалися школярі Лівобережжя
20:54
Змагалися школярі Лівобережжя
Минулої середи у Вищій Дубечні від- бувся футбольний турнір серед школя- рів. У змаганні приймали участь чоти- ри школи – Вищедубечанська, Нижче- дубечанська, Лебедівська та Жукинська ЗОШ. Мета заходу – відновлення спор- тивних традицій Лівобережжя, ведення здорового способу життя, популяриза- ція футболу. 

Розпочали змагання Вищедубечанська та Жукинська школи. Основний час пере- можців не визначив. Рахунок був 2:2. Емоції били через край. Вже у першій грі довелося пробивати післяматчеві пенальті і перемогу святкувала команда Вищої Дубечні – 8:7. Матч між командами Лебедівки і Нижчої Дубечні закінчився з рахунком 4:1. У матчі за третє місце між Жукином і Нижчою Дубечнею перемогу святкували жукинці. 

Не дивлячись на невеликий дощик гра йшла на повних обертах. Увесь турнір супроводжувався гучними оплесками та дружньою підтримкою вболівальників, у перервах звучали спортивні пісні. Численним уболівальникам пропонували гарячий чай та каву з печивом. 

Усім присутнім були вручені прапорці з символікою змагань. У фіналі зустрілися команди Вищої Дубечні та Лебедівки. Шквал позитивних емоцій можна було порівняти з фіналом Ліги чемпіонів. В ході запеклої боротьби перемогу святкували школярі Лебедівки, другими були вищедубечанці, за ними – Жукин і Лебедівка. Усі команди отримали кубки, а футболісти медалі. Були відзначені і найкращі, а ними виявилися Олександр Буяло з Лебедівки – найкращий гравець, а Дмитро Самсоненко з Вищої Дубечні, як найкращий воротар. Головний суддя змагань – Юрій Бурда. 

Також були відзначені нагородами за великий внесок у розвиток футболу Вишгородського району люди, для яких футбол вже давно став сенсом життя – Ярослав Матлах та Володимир Бровко. Завітав на футбольне свято і голова Вишгородської федерації футболу Микола Король, який вручив всім командам подарунки. Організатори заходу – Пірнівський сільський голова Сергій Книжников та депутат Пірнівської сільської ради Володимир Бровко. Під час нагородження організатори пообіцяли школярам такі турніри проводити кожного місяця і не тільки з футболу, а й з баскетболу, волейболу, настільного тенісу, шахів. Генеральним спонсором змагань стала компанія «Тіккуріла», за що її представникам велика подяка. Саме завдяки людям, які не байдужі до спорту на Лівому березі і розпочався цей спортивний старт. Усі присутні отримали чудовий настрій та позитивні емоції.
 
Не менш цікавим буде і другий півфінал між командами «МАУ» (Лісовичі) та «Межигір'я» (Нові Петрівці). 

Інф. «Слова»
Переглядів: 561 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus