Головна » 2013 » Грудень » 14 » Життя у пісні
12:18
Життя у пісні
У нашому житті є чимало свят, які ми відмічаємо: церковні, державні, професійні, сімейні. Одним із важливих для нас є День місцевого самоврядування. 

Розуміючи велику відповідальність і ту кількість обов’язків, що лежать на плечах сільського голови, народний аматорський колектив «Деснянські зорі» вітає Вищедубечанського сільського голову Галину Іванівну Березинець зі святом, що відбулось, і хоче подякувати за підтримку, фінансову допомогу, увагу, любов до української пісні і особисту участь у роботі хору.

Уся ця турбота не проходить даремно. Підтвердженням цьому є чергова перемога колективу у всеукраїнському конкурсі, який відбувся 7 грудня цього року. У номінації хорових колективів за перше місце дипломом Всеукраїнського фестивалю духовної музики «Введенські піснеспіви» нагороджений  наш народний аматорський колектив «Деснянські зорі». 

Оцінювали майстерність та сценічність корифеї хорового співу: заслужений працівник культури, секретар національної Всеукраїнської музичної спілки, професор Петро Андрійчук, народний артист України, професор Віктор Скоромний.

Бажаємо Галині Іванівні, щоб не міліла «криниця» її щедрості, а пісня допомагала у роботі  та йшла поряд з нею по життю, тому що:

Жагуча пісне України,
Через провалля й верховини
Летить твій голос солов’їний
У даль немеркнучу століть.
І той в житті повік не згине,
Кому вдалося в пісні жить.
Переглядів: 697 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus