Головна » 2013 » Липень » 27 » Життя прожити – не поле перейти
10:38
Життя прожити – не поле перейти

Коли людина живе свій вік, визначений Всевишнім, кожного року, в день її народження, доля дарує найкращий подарунок – завтрашній день, і так щоразу. Дев’яноста річниця 21 липня постукала й у двері жительки села Воропаїв Ольги Калениківни Войтенко, а разом із нею – і новий день, нові приємні переживання, емоції, сльози щастя. 

 
Невеличкого зросту бабуся вийшла з оселі, щоб привітати гостей. Сама крокує назустріч. Хоч не так легко, як раніше, та має поруч добру опору – своїх уже дорослих правнуків і підтримку всієї родини. Не чужа вона їм, не байдужа, бо для всіх – найстарша мати, яка прожила нелегкі часи, стільки вистраждала і перетерпіла. Адже допомагала чим могла, виховувала, піклувалася, й донині не раз, мабуть, в думці лунало: стільки всього ще зробити треба, та роки беруть своє, а, можливо, нарешті настав час по-справжньому відпочити. 
 
Нелегко довелось долати життєві терни. Адже на її шляху була і війна, і голод. Зі сльозами на очах згадує ті страшні часи, та віра в завтрашній день і краще майбутнє завжди були з нею. 
 
Привітати Ольгу Калениківну з таким величним для всієї великої родини святом завітали сільський голова Ольга Войтенко, депутат районної ради від Воропаєва Олексій Матвійчук, завідуюча громадською приймальнею Партії Регіонів Марія Дем’янчук. Вручали подарунки від імені голови РДА Олександра Приходька, бажали здоров’я, добра та злагоди. 
 
Та скільки не було б подарунків, найкращим для Ольги Калениківни завжди буде життя, яке вона цінує, як ніхто інший. 
 
Здоров’я Вам, ювілярко! 
 
Вероніка ВОЙТЕНКО, с. Воропаїв 
Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Категорія: Воропаївська громада | Переглядів: 932 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus