Головна » 2013 » Жовтень » 12 » «Зелена» енергія – це актуально
10:51
«Зелена» енергія – це актуально
Для районної влади соціальна відповідальність і забезпечення об’єктів соціального значення – шкіл, дитячих садів і лікарень – якісним і постійним теплом, має першорядне значення. 

У районі, спільно з компанією «Зелена енергія Т», розглядається питання будівництва котелень на біопаливі на декількох об’єктах, серед яких  Вишгородська ЦРЛ, спеціалізована школа «Сузір’я», Димерська школа №1. 

Виконуючи загальнодержавну програму «Енергетична стратегія України на період до 2030 року» та доручення Президента України Віктора Януковича «Щодо скорочення споживання природного газу шляхом збільшення обсягів використання торфу як альтернативного виду палива», у Київської області відкрито п’ять котелень, що працюють на альтернативних видах палива. 

До 2014 року на Київщині планується переобладнати близько 150 котелень і побудувати 5 електростанцій, що працюватимуть на альтернативних видах палива. Фахівцями вже підраховано, що одна котельня за рік дозволить заощадити більше  мільйона гривень, які раніше платили за газ.

Інф «Слова»
Переглядів: 484 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus